17 jan

Torsdag!
Fortfarande kallt -21 grader.
Det har varit en hektisk dag idag men den har iaf gått att ha kontroll på trots att det såg lite dystert ut under en del av dagen. Veckan har gått fort  för imorgon är det redan fredag.
Idag å imorgon är Helena i Stockholm på kurs. På lördag å söndag åker jag till Stockholm för att delta i SSF:s planeringskonferens. Hoppas den blir bra med givande diskussioner som går i riktningen mot en satsning även fortsättningsvis på våra simmare å att alla nu tänker på att vi gör detta för simningen å inte för egen prestige å vinning. Vi måste få bort det här med att "den som skriker högst vinner" Det sättet att argumentera är och har alltid varit förlegat och visar bara brist på genomtänkta argument. Jag tror det finns nåt som heter "management by fear". Det funkade på den tiden när vi hade ett klassamhälle där man kunde beröva människor på saker som var nödvändiga för att man skulle "klara sig" eller att man blev bestraffad på något sätt. Idag är/bör vi vara för upplysta för att sånt inte ska få förekomma. Trots det så är jag övertygad om att det förekommer. Det finns gott om förebilder här i världen  så dom som använder sig av hot och skrämseltaktik  å dom finns överallt , inom politiken, inom idrotten, i organisationer myndigheter etc, tycker jag vi  helt sonika skiter i. Se här t ex nåt positivt för simningen Stockholmspolisens nye tränare, Fredrik Lundin blir ny tränare också för Lisa Nordén. Lisa som flyttat sin träningscentral till Stockholm numera. Hon kanske platsar i Polisens 4x200-lag på SM? 
Kanske simningen ska se sig om efter alternativa träningsformer också. Kanske kan annan typ av träning till föra simningen nåt. Förvisso så ingår simningen som en del i triathlon men det kanske inte vore någon dum idé att våga prova alternativ träning.
 
 
Lisa Norden vinner fyra priser på Svenska Idrottsgalan

 Flyg å boende klart nu så nu är det ordnat för att åka ner till huvudstaden 11 maj å se
Foto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0