21 okt

Nu var det ett tag sedan sist...
Har inte prioriterat blogg på ett tag men nu är det dags iaf.
Har gjort några spinningpass sedan senaste blogginlägget. Det är kul faktiskt men oerhört jobbigt och svettigt. Har aldrigt svettas så mycket. Nu blir det ingen spinning denna vecka för jag åker till Solna onsdag torsdag på fredag åker vi till Sörberge och ska vara på simtävling i Härnösand lördag söndag. Nästa vecka blir det däremot minst 2 ggr.
Umeracet kommer allt närmare och det blir till att ta tag i det till veckan oxå. Ska se om jag kan få in ytterligare info på www.livetiming.se
Slut på lunchen!

1 okt

Så tjurig förkylning... vill inte släppa! Det är nog bara att ställa undan cykeln för vintern.

Idag är en sån där tråkig höstdag, blåst och mulet. Ska till optikern för utprovning av linser på E idag. Fotbollen igår var en riktigt bra match. Ålborg var inte alls dålig... Ikväll är det Inters tur jag tror det är mot Werder Bremen?

Före fotbollen är det föräldrarmöte med simklubben. Hoppas det blir ett bra möte men jag har onda aningar...

Får inte glömma att lämna in LNS telefon imorgon.

Försöker läsa Benjamin Grahams The Intelligent Investor eller rättare sagt valda kapitel ur den men det går lite tungt. Måste också läsa klart Lundell biogafin.

Nu börjar förberedelserna för Umeracet på allvar så from nu och hela oktober blir det mycket kring det. Det blir kul men samtidigt lite nervöst nu när vi måste starta upp från början med nästan allt vad gäller huvudfunktionärer.

Nä nu måste jag jobba ett tag!

RSS 2.0