27 jan

Helgen är snart slut! Det som jag skrev i senaste bloggen att jag skulle göra är gjort:
  • Verksamhetsberättelse gjord som ett första utkast
  • Verksamhetsplan likaså
  • Mailen gällande Vattenfallsmästerskapen är svarade på
  • Kusinträffen klar å trevligt med att se alla dessa människor igen
  • Winston har fått utrymme för sitt också både igår å idag
Idag har vi också träffat Winstons pappas bror. En riktigt fin kille som är 4 år.Det blev också lite tid för att göra ingenting eller rättare sagt då såg jag på skidor SM i Falun. Imorgon är det arbetsdag som vanligt igen så nu ska jag ta vara på resten av kvällen innan det är dags att gå till sängs.
 
 

 


25 jan

Fredag!
Slut på arbetsveckan. Det känns ganska bra. Helgen blir en annan typ av jobb t ex skriva klart verksamhetsberättelsen och verksamhetsplanen för VSF. Det kommer sannolikt att ta upp rätt mycket tid. Jag måste också svara på en del mail gällande Vattenfallsmästerskapen. Winston ska också få en del av tiden. Imorgonkväll ska jag med på en kusinträff så det blir vad lördagskvällen kommer att erbjuda. Blir det tid över för nåt annat så får vi se vad det blir då. Kanske lite tid för att göra ingenting. Nu ska jag ta en whisky innan jag går i säng.


24 jan

Ja bu har det lugnat ner sig en del! Det har varit en hektisk vecka. Varje kväll denna vecka har haft en aktivitet. Ikväll var det dock inget på schemat. Det blev en promenad med Winston ist. Jag har sagt tidigare att jag haft mycket på jobbet men då visste jag inte vad det var. Men jag måste dock säga att det är kul. Imorgon är det dock fredag så det är skönt. Så morgonen startar med "Godmorgon godmorgon" med Sigge Furst och fredagsfrukost på jobbet. Nu är det dags för sängen å lite läsning.


20 jan

Söndagkväll!
Äntligen helg!
Hemkommen från Stockholm där jag deltagit i SSF:s planeringskonferens. Trevlig tillställning med en del information som var nytt och sedan en del som var känt sedan tidigare. Strategiplanen för 2013-2016 är så gott som klar.
Det kommer också saker som inte är känt ännu på SSF:s hemsida under denna vecka.
Nu vigs kvällen till NFL. Vi börjar med Falcons mot 49ers så vi kan ladda batterierna för den kommande veckan som ser ut att bli ganska fullspäckad utöver jobbet då.
Måndagkväll kommer att gå i simningen stecken där bl a ett besök av simningens sportchef kommer på besök samt information om klubbvägledarens uppgift kommer att presenteras av ansvarig från SSF.
Tisdagkväll blir med Winston på Forslunda för utställningsträning m m. Jo ni läste rätt ...nu hamnar vi i det också! Hundutställning....haha, det trodde jag aldrig.
Onsdagkväll blir det styrelsemöte med VSF. 
Sedan får vi se men det kommer säkert mer!
Nu måste jag också se till att det blir lite tid för egen träning för det här duger inte. Jag håller på att slarva bort allt jag jobbat med och för under en tid nu!
 
 

17 jan

Torsdag!
Fortfarande kallt -21 grader.
Det har varit en hektisk dag idag men den har iaf gått att ha kontroll på trots att det såg lite dystert ut under en del av dagen. Veckan har gått fort  för imorgon är det redan fredag.
Idag å imorgon är Helena i Stockholm på kurs. På lördag å söndag åker jag till Stockholm för att delta i SSF:s planeringskonferens. Hoppas den blir bra med givande diskussioner som går i riktningen mot en satsning även fortsättningsvis på våra simmare å att alla nu tänker på att vi gör detta för simningen å inte för egen prestige å vinning. Vi måste få bort det här med att "den som skriker högst vinner" Det sättet att argumentera är och har alltid varit förlegat och visar bara brist på genomtänkta argument. Jag tror det finns nåt som heter "management by fear". Det funkade på den tiden när vi hade ett klassamhälle där man kunde beröva människor på saker som var nödvändiga för att man skulle "klara sig" eller att man blev bestraffad på något sätt. Idag är/bör vi vara för upplysta för att sånt inte ska få förekomma. Trots det så är jag övertygad om att det förekommer. Det finns gott om förebilder här i världen  så dom som använder sig av hot och skrämseltaktik  å dom finns överallt , inom politiken, inom idrotten, i organisationer myndigheter etc, tycker jag vi  helt sonika skiter i. Se här t ex nåt positivt för simningen Stockholmspolisens nye tränare, Fredrik Lundin blir ny tränare också för Lisa Nordén. Lisa som flyttat sin träningscentral till Stockholm numera. Hon kanske platsar i Polisens 4x200-lag på SM? 
Kanske simningen ska se sig om efter alternativa träningsformer också. Kanske kan annan typ av träning till föra simningen nåt. Förvisso så ingår simningen som en del i triathlon men det kanske inte vore någon dum idé att våga prova alternativ träning.
 
 
Lisa Norden vinner fyra priser på Svenska Idrottsgalan

 Flyg å boende klart nu så nu är det ordnat för att åka ner till huvudstaden 11 maj å se
Foto

14 jan

Ja visst har det hänt en del sedan jag senast skrev.
T ex så var vi å skottade taken i stugan i lördags. Ca 1,5 timmes hårt jobb sedan var det klart. Den nya snörakan för tak fick göra premiär. Visst är den bra på lössnö men annars måste det göras på vanligt sätt dvs upp på taket å skotta! Nu är det iaf gjort för den här gången men sannolikt måste det göras fler gånger i vinter. DFärefter stannade vi till i Bjurholm å städade undan julen.
Igår så var vi på Nydalas is med Winston där vi hade stämt träff med dom som är ägare till Winstons bror så det blev lite lek för dom med ruscher å brottning. Tråkigt att det var så kallt bara - 18 grader så det blev inte så länge vi var där. Vi får göra om detta igen å då hoppas på lite bättre/varmare väder.
Kylan verkar dock hålla i sig ett tag till.
Kylan har dock vissa egenskaper som är tilltalande bl a så är vägarna torra, solen tittar fram på dagarna m m.
Nu rusar vi vidare denna vecka för att se vad den erbjuder.

9 jan

Fantastiskt vackert väder idag!
Idag skulle det ha varit helt ok med en ledig dag så man hade kunnat vara ute å njutit bara.
Har fått låna en bok "Vad jag pratar om när jag pratar om löpning" av Haruki Murakami. Så nu har jag ännu mer att läsa om. Jag läser just nu "Dandy" och "Bruce" så ytterligare en bok gör ju det hela lite mer komplicerat men så får det bli.
Om inget oförutsett inträffar idag/kväll, vilket det nästan alltid gör, så ska jag snöra på mig löparskorna å ge mig ut på en liten runda. Jag hoppas att inte ryggen ska krångla till det nå mer nu.
Hockeyn gjorde ingen människa glad igår då både Frölund å Timrå förlorade....igen....Nu får det vara nog tycker jag!
 
 

6 jan

Söndag!
Då var första veckan 2013 avklarad.
Idag har vi varit på ett födelsedagsfirande. Svågern som fyller.
Jag har också varit på ett möte med tävlingssektionen samt några ur styrelsen och några ur Livbojen.
Har nu skickat en preliminär heatlista till uppdragsgivaren för Vattenfallsmästerskapen. Det saknas en del uppgifter som jag hoppas få imorgon.
 
En märklig sak hände nu ikväll å det var att Winston föll ur soffan när han låg där å skulle vända på sig! Han såg aningens förvånad ut.
Sitter å ser NFL Indianapolis mot Baltimore där det ser ut som Baltimore kommer att vinna.
Ska se nästa match också men tror inte jag orkar se hela.  

5 jan

Lördag !
Vi började med att åka å handla. Köpte en bok BRUCE av Peter Ames Carlin. Det blev dyrt idag. Sedan hem å ut på en lång promenad med Winston. sedan iväg på D&D där blev det iaf billigt. Hittade ingenting.
Sverige förlorade hockeyn JVM. Nu ser jag Skellefteå mot Frölunda å hoppas på Frölunda👍. Sedan blir det middag å ett glas vitt. SkA sedan se Stjärnorna på Slottet å sedan NFL playoff.


4 jan

Ryggen blir allt bättre!
Om inget oförutsett inträffar så är jag bra på måndag.
Helgen blir lugn med födelsedagsfirande på söndag. Det är också möte med TS på söndag.


1 jan

2013!
Så där då har vi nästan lagt första dagen bakom oss.
Vi startade året med en lång promenad med Winston så han fick röra på sig lite.
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Sett lite Tour de Ski å övningskört. Kan ju säga att om vad skulle avgöra hur långt fram i utvecklingen en stad befinner sig grundat på vägunderhåll så ligger Umeå på samma nivå som Haiti gjorde efter jordbävningen.Jag skulle inte vilja vara den som ansvarar för snöröjning på vägarna å ska skriva en CV å söka ett nytt jobb. Ja det är klart om han eller hon ska söka ett jobb inom rivningsbranschen. "Skämmes ta mig faan"
Nu väntar vi på att Ellen ska komma hem å fick precis meddelande att hon är fast i Lycksele för det tåg dom skulle åka med var alledles för litet dvs för få platser för att alla skulle komma med. Det känns som en rikrigt dålig planering av dom som kör tågen.
 
Funderar på om jag ska ta å titta på anslutningen av GPS:en till min träningsklocka.
 

RSS 2.0