30 sept

Söndag är vilodag! Nä skojar bara idag blev det SM-spåret igen😊Ingen succé men det gick bättre än senast👍 Knappt 15 km sprunget i lätt regn☔ Jag är dock inte i så bra kondition som jag inbillat mig😢 målet är dock att SM-spåret ska gå mycket lättare än vad det gör nu. Dammsugning avklarad å det blir snart dags för ett besök på Plantagen. Vi ska titta på hundburar.


29 sept

Började morgonen med att åka å handla sedan födelsedagsfirande. Sedan mer handlande följt av middag. En Cosmopolitan sedan i säng för imorgon är det dags för en tur i SM-spåret. Målet är att hålla sig på benen😄. Ikväll ska vi också teckna försäkringen på vår hund. Allt är förberett med säkerhet i form av galler, mat är fixat, leksaker inköpta, halsband å koppel, korg, etc🐶👍Namnet klart, Winston! Winston the Whippet, hand kennelnamn är How To Make A Timemachine!


28 sept

“There is in each of us a natural athlete that only wants to be born.”
by Dan Millman
 
Fredag!
Riktigt bra väder idag, lite kallt på morgonen bara. Dagen startade i rätt lugnt tempo.
Det känns som det blir en bra dag!
Ser fram mot helgen med födelsedagsfirande samt förberedelse för hämtning av hund, "Winston the Whippet"
 
 
 

27 sept

Torsdag å idag har det våldregnat!☔ Det kom 39 mm! Det var nästan hysteriskt på jobbet idag hur mycket jobb som helst å ingen framförhållning.
Har varit på en oplanerad shoppingrunda å kom hem med en skjorta å ett par handskar 👔
Det tråkiga idag var att Frölunda förlorade igen likaså Timrå😢 En dag kvar att jobba denna vecka å nästa vecka är det semester å hemma med familjens nya medlem. Men först är det fredag som skall avklaras. Nu sängdax💤


26 sept

Man blir fortsatt bedrövad när man läser en del inlägg som personer utan insikt uttrycker som om det vore en sanning. En fråga ställs sedan skapar man en egen sanning som passar dennes egna syften. Som tur är så har de flesta vid det här laget tappat intresset för det som skrivs men det finns säkert några som tror att det är sant det som skrivs. Återigen är det enbart i eget syfte som det skrivs. Patetiskt! Det är ju tråkigt att man nästan måste utgå från att alla har en baktanke med allt dom gör och säger! Det innebär ju att man blir oerhört misstänksam och gnällig. Det är inte heller en människa jag vill vara utan jag tror på fullt allvar, att människan är god. Eller rättare sagt så har jag trott att så är fallet men flera saker inträffar nu som gör att jag börjar undra....
 
Nu till något trevligare och det är att nu är avgiften för Cykelvasan 2013 är betald!
Nästa vecka får vi vår hund !
 
 
 
Så nästa vecka är jag husseledig! Kanske heter det att jag "vavvar" (vård av vovve)!

25 sept

Har varit å sett valparna idag å dom är så härliga . Vi har även träffat pappan till valparna å han är hur cool som helst😊 Nu är det inte länge kvar!
Imorgon fortsätter min reaktion på människor man tror bra om men där verkligheten sedan visar något annat . Det är tråkigt när tron på den goda människan skakas!


24 sept

Intensiv dag på jobbet men när arbetsdagen är över känns det ok. Lite andra saker som stökar men så är det när man tar på sig saker å sedan inte går som förväntat. Kanske är det nyttigt att det inte alltid går enligt plan. Tyvärr är det ofta många saker som gör att man blir besviken för att egoismen och egennyttan tar överhanden. But thats life and you have to deal with it! Har också återigen suttit en stund i simhallen och njutit av atmosfären😄 Jag har nog saknat det mer än jag trott! Slut för idag!


23 sept

Morgonen startade med ett löppass i SM-spåret på Gamlia. Det var inte helt smärtfritt då jag halkade å föll å slog i låret ganska rejält. Så sedan blev det att lunka runt resten av banan. Jag har också gjort en del "måsteuppgifter" typ svara på en del mail 📧 skicka en lite andra uppgifter 📝 etc. Har också pysslat lite i köket🍲👍. Ikväll blir det lite övningskörning också🚙. Det var lite av dagens övningar.


22 sept

Lördag! Idag har vi köpt lite leksaker till vår hund. Lite pipleksaker och en tross. Vi köpte också en matskål.
Därefter gjorde vi ett snabbt besök till stugan.
Middag med ett glas vin, Gnarly Head!


20 sept

Underbar morgon, solen skiner!
Idag blev det en promenad på lunchen.
Det blir också lite övningskörning med barnen/ungdomarna samt ett pass i löpspåret.
Det ska också förberedas lite inför morgondagens middag ikväll så det ser ut att bli en fullbokad kväll.

19 sept kväll

Anmälan till CykelVasan 2013 öppnade i morse klockan 09.00. Efter bara 26 minuter och 46 sekunder var samtliga de 12.000 startplatserna bokade till CykelVasan 90, som körs mellan Sälen och Mora. Till de kortare loppen finns fortfarande platser kvar. Jag hann anmäla mig så jag kommer att stå på startlinjen


19 sept

Började morgonen med ett tandläkarbesök å lagade 2 tänder. Jag gör det utan bedövning då jag resonerar så att har man hål får tåla en lagning utan bedövning! Det kan kanske få mig att sköta mina tänder bättre😁 Ikväll gjordes ett löppass på allvar iof "bara" 5,5 km men med hyfsat bra fart med mina mått iaf. Nu ska jag duscha sedan ska jag se en video "the Whippet"🐶 därefter ska jag se gårdagens Svenska Hollywoodfruar för man måste ju se vad tokkärringen Gunilla hittar på.


18 sept

Fantastiskt väder idag! Solen skiner men lite kallt direkt på morgonen. Idag blir det besök hos valparna å nu börjar det dra ihop sig....2 veckor kvar. Tiden går fort nu! Läst nåt riktigt bra på en annan blogg "all den där fysiska aktiviteten jag ägnade mig åt och som jag brann för att förmedla, den hade ett syfte. Den fick mig att må bra. Den höll stress och depressioner borta. Kroppens välbefinnande är precis lika viktigt som hjärnans och hjärtats."
Det finns mycket sanning i det!
 
Nu har träningen fått stå tillbaka under hela förra veckan så det är nu dags att ta tag i det igen framförallt med tanke på att en halvmara skall tillryggaläggas om knappt en månad, närmare bestämt 13 okt!  

17 sept

Måndag med tråkigt väder är minst sagt tråkigt! Men nu är vi igång å nu är det bara resten av veckan kvar👍 imorgon är det besök hos valparna igen å då får vi se hur mycket dom vuxit sen senast. Varit på Korpens kansli för ett möte inför arrangemang av en simtävling där inga simmare är "simmare" VM för Vattenfall alltså företaget Vattenfall😊Det blir ett arrangemang ser annorlunda ut än det vi vanligtvis arrangerar. Mer om det när vi närmar oss själva tävlingen🏊 nu ska jag läsa lite innan det är sovdags!


16 sept

Halv 9 i morse skulle vi fortsatta diskussioner om strategiplanen. Kl 8 vaknade jag så det blev lite stressigt med frukost å utveckling men det funkade! Det blev bra diskussioner idag också å det slår mig att övriga distrikt gärna delar med sig😄👍 Vi bestämde också att vi ska försöka träffas under SM för ERFA-utbyte. Får vi till det och det slår väl ut kan det mycket väl bli en fortsättning. Det blir nu intressant att se om det vi kommit fram till under helgens träff tas med i strategiplanen.
Nova har åkt hem till sitt ikväll. Hon åt lite dåligt så hon får åka hem å vara med sina kompisar igen så får vi se sedan om vi provar igen. Hon är trots allt 9 år så det är inte helt lätt för henne. Bortsätt från maten har det gått bra👍🐶


15 sept

En riktigt bra dag med bra diskussioner kring Strategiplanen 2013-2016. Jag måste tillstå att jag är lite förvånad då jag hade årsmötet i Göteborg färskt i minnet! En bra dag ! God mat! Nöjd! Frölundavinst också😄👍


14 sept

Fredag!
Fredagar är normalt sett bra dagar men dagen har börjat lite sisådär. Våra datorer står still på jobbet eller rättare sagt vissa delar. Sedan upptäckte jag att jag missat beställa taxi till flyget imorgon:( det gick att lösa iaf så nu är det fixat. I eftermiddag ska jag till tandläkaren å det brukar kosta! Domen är 2 lagningar 1 tand dras ut(visdomarnas) och ett besök hos tandhygienist! Få se nu, är sånt gratis? ...nä💰


13 sept

Torsdag å idag börjar Elitserien!
Nova blir lite tuffare hela tiden men hon är fortfarande lite försiktig! Vi har lekt lite med boll å lite med hennes tross men hon tröttnar snart. Ellen å Helena går ut med Nova.
Nu ska jag se hockey iaf


12 sept

Onsdag å vi har haft Nova i snart ett dygn! Vi var dock inte helt överens om vem som fick komma in i Ellens rum tidigare idag men det är klart nu😚. Hon är nog ganska hemtam redan. Nu ikväll har jag härbärgerat i tvättstugan vilket i sig inte är någon favoritplats😏. Däremot så är det härligt när allt är klart👍👔👕. Senare ikväll blir duet lite TV-tittande📺 å en kopp kaffe. Kom just på att jag måste läsa in mig på det som skall göras i helgen dvs referensgruppsmöte med SSF i Stockholm, Såstaholm 🏊.


11 sept

Idag har vi varit å tittat på valparna. Dom är fantastiskt fina🐱. 2 timmar var vi där å sedan när vi åkte hem hade vi Nova 9 år med oss hem! Hon ska få bo hos oss ett tag till att börja med! Det blir spännande att se hur det går å om hon trivs med oss? Det har iaf börjat bra😄.


10 sept

Fantastisk dag i stugan! Strålande sol☀! Dagen började med 2 varv runt sjön på riktigt pigga ben🏃! Nu håller vi på att göra klart för vinter i stugan innan vi åker hem igen. Har också blivit tillfrågad om vi till att börja med vill ha en "lånehund" ett tag innan vi får vår valp🐶 sedan får vi se vad det leder till!😃


8 sept


Eric i Härnösand på simtävling . Jag å Helena i stugan! Idag ha jag dammsugit bilen klippt gräs sågat ner en del grenar som behövde tas bort. Nu har vi ätit middag å tagit ett glas vin. Jag har börjat läsa boken Dandy av Jan Guillou å den börjar bra. Parallellt läser jag också Löpträning mitt i livet. Lite tid för eftertanke också
" I don't believe people are looking for the meaning of #life as much as they are looking for the experience of being alive. ~Joseph Campbell"


7 sept


Fredag! Idag är det frukost på jobbet.

Det blev en rivstart på jobbet idag.


Jag har fortfarande ont i munnen å det är inte kul. Det gör ont att tugga ska till tandläkaren på fredag😢 Armbågen spökar också men jag ska till läkaren på tisdag


6 sept

Nu är Selma hemma hos sin riktiga familj igen🐶Jag tror de är skönt för henne att komma hem även om hon verkar trivas bra hos oss också. Vi har varit och plockat äpplen och sedan handlat. Jag köpte en ny bok Jan Guillou's Dandy. Den ska läsas i helgen när vi är i stugan. Eric far å tävlar i Härnösand å Ellen är i Luleå så då passar Helena å jag på att åka till stugan.


5 sept

Ikväll blir det ett löppass med fru å hund! Vi får se om det blir 4,5 km eller om det blir nån annan sträcka. Det blev en snabb runda med en riktigt pigg och alert Selma.


4 sept

Spelat minigolf och ätit nu umgås vi bara😊.
Ingen träning idag så nu tappar vi en träningsdag.
Västerås visat upp en regnig sida idag men så är det☔. Dagen har varit bra med bra samtal å det kommer sannolikt att leda till att vi kommer att jobba bättre tillsammans. Nu har vi iaf tagit fram de verktyg vi behöver. Imorgonbitti fortsätter vi med resterande jobb fram till lunch då vi avslutar med lunch för att sedan vända kosan mot Stockholm och Bromma för flyget hem. Vi kommer hem i bra tid så då blir det ett löppass!
Senare ikväll hoppas jag på bilder på valparna👍🐶


3 sept

Har ikväll sprungit med Selma och set går bättre och bättre. Hon vill inte ligga först från början men efter halva vägen då får hon fart! Då är det bara att hänga med! Det blev ca 6 km i riktigt bra fart. Nu blir det ingen träning imorgon för då är jag i Västerås och kvällen är bokad för andra aktiviteter än fysiska. På onsdag är det dags igen å då får vi se om det blir löpning eller cykling?


2 sept

Idag på morgonen blev det en kort runda runt sjön. Bra väder att springa i. Det blir en slappardag idag och vi ska ocksa hälsa på valparna samt hämta Selma som ska få vara hos oss några dagar. Gårdagens bok!


2 sept

Idag på morgonen blev det en kort runda runt sjön. Bra väder att springa i. Det blir en slappardag idag och vi ska ocksa hälsa på valparna samt hämta Selma som ska få vara hos oss några dagar. Gårdagens bok!


1 sept

Idag har varit en hyfsad dag iaf. Sitter nu och läser "Löpträning mitt i livet" har också bestämt att sett blir ett MTB-lopp 22 sept i Obbola samt Umemaran 13 okt men det blir halvmaran! Ja det blir lite nördigt jag vet! Det gäller att hålla i träningen!


RSS 2.0