30 december

http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/hanna-fahl-att-gora-det-samre-for-samhallets-svagaste-ar-ett-problem-inte-en-losning/
En intressant artikel må jag säga. 
Det är hemskt att medmänsklighet ersatts med människoförakt. Varför kan man undra?
Det verkar oxå som fler nu accepterar det människoförakt som SD går i bräschen för. Är det för att vinna över röster från SD eller är vi inte mer medmänskliga? Var är vi på väg? Kvinnor förtrycks förminskas å förlöjligas. Tiggare blir utsatta för hatbrott, tältläger sätts i brand etc. Alla muslimer har stämplats som terrorister av främlingsfientliga partier å organisationer. I USA skjuts unga svarta män av vita poliser som sedan går fria. Ja det finns massor mer att skriva men jag lämnar det så för tillfället. Det är en otäck värld och tid vi står inför. Är det här bara början?


18 november

http://www.aftonbladet.se/kultur/article20042751.ab Nu är KD rädd att åka ur riksdagen å därmed beredd att göra osmakliga uttalanden i hopp om att vinna över väljare från SD. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20040810.ab
http://www.expressen.se/sport/handboll/listan-vacker-ilska-hos-svenska-legendarerna/ 

Idioti! Intresset för det idrottsliga negligeras å så gör man det till nåt sexifierande. ”Vi vet att det är motbjudande att bedöma handbollsspelare på utseendet, men vi kunde inte motstå frestelsen”, skriver man och under texten listar man de tio damspelarna och ber läsarna att rösta om vem de tycker är snyggast. Hur ofta har ni sett en motsvarande lista på den manliga sidan? Jag bara undrar! Danmark är ett märkligt land!

14 november

Nu händer det saker! Ulf Lundell har börjat blogga. 
Björn Söder däremot visar ännu en gång sitt och SD:s rätta ansikte. Vidrigt men tydligt. http://mobil.dn.se/val/nyval-2015/den-leende-nationalismen/

12 november

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/nhl/article20009476.ab
Ja det känns fantastiskt sunt med såna här uttalanden.
 
En liten tankeställare
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/sannalundell/article20008746.ab
 
Sandlådefarsen fortsätter där politikerna gör allt för att misskreditera varandera å skylla på varandra.
När ska dom inse att vad vi vill ha är lösningar på problemen inte vem som orskat dom. Det går inte att köra framåt om du ständigt tittar i backspegeln.
Ta ut riktningen å kör mot målet!
Vi behöver ha politiker som erkänner att vi har gått framåt i utvecklingen å vill se aktivitet inte politiker som skyller ifrån sig å håller kvar vid det som varit.

9 november

Den ena vidrigheten efter den andra infinner sig. Det känns som det blir allt vanligare å det känns som det finns ett mönster.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article19992457.ab

RSS 2.0