19 mars

Sitter å ser hockey där Modo har hämtat upp ett 3-0 underläge till 3-2. Imorgon är det färskvarumässa hela dagen. Därefter direkt till USS årsmöte. På onsdag jobb hela dagen följt av en tur till Skellefteå för årsmöte meD VSF.


14 mars

Bilen på service blev en dyr historia! 7200 kr drygt. Det var några gummibussningar bl a. Som lite plåster på såren då fick jag in DD igår så det blev lite pengar in också. Idag bjöd företaget på lunch å det var riktigt bra mat jag åt: Grissida från V. Spöland! Nu väntar jag på att datorn ska reparera sig själv innan det är dags för sängen.


11 mars

Ja vad säger man,
Tur att jag inte försörjer mig på att skriva blogg för då hade jag svultit ihjäl.
Det är ingen frekvens i skrivandet om man säger.
Har tappat lite fokus på det mesta just nu vilket kan bero på att jag dras med flunsan som jag för övrigt inte hade någon aning om.
Jag har alltså inte tränat på hur länge som helst och har under en period hittat på en massa orsaker till att smita undan. Nu däremot när jag inte kan/får träna så vill jag träna hur mycket som helst. Sedan börjar det ju bli ont om tid för att hinna komma något så när förberedd till Blodomloppet som är 28 maj och inte att förglömma Cykelvasan 17 augusti och jag behöver minst 12 veckor av riktigt bra träning för det. Bara att räkna baklänges så ser vi att det är inte mycket att spela på då jag inte får anstränga mig på 3 veckor till iaf. Till Blodomloppet behöver jag minst 6 veckor å det blir riktigt tight. Så nu blir det till att ladda mentalt för den träning som måste till.

“Unless you try to do something beyond what you have already mastered, you will never grow.”
by Ralph Waldo Emerson

 

RSS 2.0