18 juni kväll

Jag tror att vi ska vara nöjda å glada över att vi har det så bra vi som bor här i Sverige och varför inte skänka en tanke åt de romer som sitter och tigger i svenska städer. Samtidigt vet jag att många ändock i inte tror på de rapporter som publiceras om vilket elände det är för romerna. Hat och misstro frodas tyvärr nu i Sverige. SD har lyckats få många att tro att om invandrare och romer försvann skulle allt bli så bra. 
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20990557.ab

18 juni

Det känns som idrotten abonnerar på en plats vi skampålen både vad gäller sexism och rasism. Nu senast har SVT sport visat upp sitt smutsiga tryne.
David Fjäll: "Upplevt rasism på SVT" | Sport i tv | Sportbladet | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportitv/article20984627.ab

17 juni

Ulf Lundell är en favorit när det gäller musik. När det gäller annat så känns han bara som en gnällspik. En ålderstigen man som är missförstådd av många framförallt kvinnor och även sin dotter. Enligt honom själv iaf. Lite tråkigt tycker jag för han har tyvärr inte förstått att utvecklingen gått framåt och kvinnor har numera rätt att uttrycka sig. Jag vet inte om det är så att han lever ensam men är det så kan det finnas en förklaring. 
Ulf Lundell rasar mot dotterns bok | Musik | Nöjesbladet | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article20985695.ab

13 juni

Att Nobelpristagare skulle vara speciella människor trodde kanske alla. Åtminstone så har dom utmärkt sig lite mer än andra på något sätt. Å här har vi en Nobelpristagare som gör precis detta dvs utmärker sig lite mer! Eller gör han det? Han visar egentligen bara vad många män tyvärr har för uppfattning om kvinnor. Vi människor brukar ju använda argument som på något vis ska visa att vi är överlägsna djuren med exempel som att vi tänker å har en förmåga att vissa känslor etc. Vi kan också se att om man för vissa saker så får det konsekvenser och det ska istället då avhålla oss från sånt som kan vissa sig vara negativt. Vi har också moral och etik och det särskiljer oss också eller....?  
Sexualdriften är också sånt som skiljer oss åt eller....?
Ibland undrar man om det verkligen stämmer? När man läser följande blir en uppriktigt bekymrad för att vi män uppenbarligen inte hängt med!
http://mobil.dn.se/kultur-noje/hanna-fahl-de-som-enbart-tanker-pa-andras-liggbarhet-kanske-kunde-fa-en-egen-o/

9 juni

Det här var alltså Sveriges migrationsminister i den förra regeringen? Vilket praktarsel! Hur ska man begära att man ska vara tacksam för att man får komma till Sverige när man haft oturen att föddas i ett land i krig som man lyckas fly ifrån. Det är ju faktiskt bara en slump att man föds i ett land som inte är i krig eller ett land där man inte utsätts för övergrepp eller förföljelse. 
http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/vem-ska-vara-tacksam-billstroms-sjalvgodhet-ar-verklighetsfranvand/

8 juni

Tänk att sånt händer egentligen så skrivs det väldigt lite om det i media!
Vill stoppa mäns våld mot kvinnor | Inrikes | TT | Senaste nytt | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article20930273.ab 

6 juni

Så fruktansvärt sjuka människor det finns. Detta är SD:s Sverige och 13-16 % procent sluter upp bakom detta. Är det detta samhälle vi vill ha? Är det det här vi vill förmedla till våra barn? Är det det här Sverige vi vill förknippas med?
http://mobil.dn.se/sthlm/tiggare-attackerad-med-syra-1/

1 juni

Sofia fyller 25 idag! Hoppsan det var raskt marscherat! 25 redan...

Varför är idrotten och oftast då lagidrotten så kvar i ett förlegat synsätt. Nu senast AIK  och att man inte kommer att delta i Prideparaden. "Vi har fått kritik..." No shit Sherlock
Fega kräk skulle jag vilja säga. Som om dom inte är vana att kritiseras.. 
Har man en högsta ansvarig som Sepp Blatter ska man kanske inte förvånas. En gammal korrupt skitgubbe som endast ser till sitt eget. Fotbollen måste ta tag i sitt eget och fundera på hur man vill uppfattas. Flickor och kvinnor som spelar fotboll är inte heller något som männen ser på som seriösa idrottsutövare. 
Min älskade klubb lät böghatet styra | Oisín Cantwell | Kolumnister | Nyheter | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article20890550.ab

RSS 2.0