27 aug

Nu är det nära!
Imorgonbitti åker jag till Stockholm
På fredagmorgon Norge och Rena
På lördag cyklar jag 9 mil drygt (Lillehammer)
På söndag är jag nog en aning sliten och åker mot Stockholm
På måndag bussen hem till Umeå Köpte cykelskor(!) i måndags men jag kommer inte att cykla med clips för det har jag aldrig gjort så det törs jag inte.
Har inte cyklat en meter sedan förra torsdagen pga förkylning så det kan man kalla att vila sig i form. Har ändock cyklat 74 mil sedan v 23. Är ännu inte helt kurant men det kommer att bli bättre hela tiden fram till lördag. Men det ska bli oerhört kul att sätta sig på cykeln på lördagmorgon.
Det är mycket vätska just nu, jag dricker inte mycket i normala fall så det är lite jobbigt att hälla i sig en massa vatten.
Ikväll blir det till att packa och det blir nog en hel del grejer som ska med. Först är det dock ett styrelsemöte som skall avhandlas.
Det blir nog en del att berätta på måndag eller tisdag i denna blogg.

22 aug

Det blir färre och färre möjligheter till medaljer kvar. Kluft borta, Wissman borta igår, Persson kvar, Green kvar, ja vi får se. Överraskade gjorde däremot Rolf-Göran B med ett silver i hästhoppning, kul! Mitt halsont känns som det blir bättre men det blir nog ingen cykling i helgen. Imorgon är det MTB både damer och herrar och det ska jag försöka se. Där har vi ev chans på medalj....

21 aug

hemma från Stockholm efter 2 dagars utbildning. Väldigt givande! Har också lämnat cykeln i Solna inför Norgeresan som sker 29 aug och tävlingen 30:e Ett orosmoment är att jag känner lite irritation i halsen! Kan vara en förkylning på gång. Medicin... Gammeldansk...? OS har inte gått så bra som vi hoppats men det finns en del förhoppningar kvar. Kluft,Wissman,Jörgen Persson, Emma Green Vi får hålla tummarna!

080808!!!???

Stockholmarnas egen dag...? Ja det kanske dom behöver.... Idag drar OS igång på allvar det är kul. Redan imorgon börjar simningen och Sara Sjöström går i vattnet. Spännande! Själ tar jag en lite längre tur på cykeln hem efter jobbet idag för nu börjar det dra ihop sig inför Norgeloppet. Såg förresten att Lance Armstrong ska cykla ett mtb lopp i helgen http://www.aftonbladet.se/sportbladet/cykel/article3058057.ab Imorgon tror jag att jag cyklar till Vännäs när vi ska dit o då blir det väl hem också.

RSS 2.0