31 januari

Skrev nyss att jag är stolt över att bo i Umeå! Jag vet egentligen inte varför men det var en känsla som kom över mig. Sedan såg jag en bild på ett förstört konstverk. Då börjar man fundera om det tanken som kom över mig tidigare ändock inte var lite tokig? Man kan självklart ha åsikter om saker men att förstöra är att passera en gräns. Jag kan inte se vad som är så provocerande med detta konstverk men uppenbarligen skapar den oro hos människor å då kan många inte se vad det föreställer men nån har sagt vad det är å då blir det jobbigt... Jag hör frågor som varför måste man göra nåt sånt. Å bara för att det är en kvinna så kommer hon undan....? Jag har mina aningar om att man uttrycker sig på detta vis men det återkommer jag till. Vem har rätt att säga vad som är konst eller inte? 30 januari

Det fixas å donas inför invigningen av Kulturhuvudstadsåret här i Umeå!
Det finns mängder med åsikter här också om detta är bra eller inte. Jag tycker det är bra för det händer ju saker nu. Man behöver ju inte gilla allt men jag är övertygad om att det finns nåt för alla å det finns nog ingen som inte har en åsikt. Ska iaf gå på invigningen på lördag så det blir kul. Tydligen så har en konstnär blivit angripen idag när hon höll på med sitt projekt. Lite skrämmande att det händer. Jag lär definitivt återkomma till detta ämne.

22 januari

Idag har varit lite av en skitdag!
Saker å ting retar mig när man inte kan vara så ärlig att man tar tag de problem man upplever. Tex att man inte tror att man/jag fixar saker man blivit ålagd. Men man törs inte ta upp det utan omskriver eller tar det med andra. Uselt å fegt! Sannolikt är det så att personerna brottas med egna problem men man skjuter över det på andra!? Nog om detta men lite sur är jag!

19 januari

Vi har varit i Sörberge i helgen. Där var det mycket mer snö än vad vi har i Umeå. Men vi har mycket kallare. Hundarna är iaf helt slut. 
Imorgon är planen att cykla till jobbet å det lär bli kallt men man får bita ihop. 

16 januari

Man kan aldrig sluta förundras!
Martin Scorsseses film  "The Wolf of Wall Street verkar väcka starka känslor. Den verkar vara lite speciell! Jag har själv inte sett filmen utan bara läst om den. Den verkar censureras i vissa länder baserat på olika händelser i filmen som uppenbarligen verkar stötande ! Vad som gör mig lite undrande är att Indien har censurerat rätt hårt. Jag som trodde att Indien som verkar rätt obrydda när det gäller sitt sätt att se på sex å verkar ha en synnerligen annorlunda (läs pervers) syn på hur kvinnor behandlas inte brydde sig så mycket! Dubbelmoral grande! Man blir förbannad ! 
Indien: Tre scener har klippts bort. En sexorgie mellan homosexuella män, en scen där Jonah Hills rollfigur börjar onanera på en fest, och öppningsscenen som innehåller DiCaprio, en kvinnas anus, kokain och ett sugrör. Repliken ”Alla nunnor är lesbiska” är också borttaget. 

Ikväll så ser vi Antikrundan å sedan Fittstim-min kamp! 
Det kommer ett utlåtande imorgon!

15 januari

Förbannade förkylning! 
Nu har jag inte tränat på snart 2 veckor. Jag har bestämt att vila veckan ut innan det är dags igen. Det är nu halsen som spökar så det vill man inte ta någon risk med. Det har oxå medfört att det inte blivit cykel till jobbet på ett tag nu utan det har blivit buss. Det är inte läge att chansa med någon träning nu när det ska bli både Cykelvasan å Lidingöloppet detta år. 

RSS 2.0