27 april

Är det det här samhället vi vill ha? När hot trakasserier våld får råda och polisen helst inte vill ta tag i sakerna för då måste man förhöra folk t ex? Tycker polisen att våld begångna av rasister nazister är nåt som vi inte behöver ta på allvar? Jag bara frågar?
Så rättslös är du mot rasisterna | Kultur | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/kultur/article20682634.ab 

26 april

Svensk politik blir på vissa håll tokigare å tokigare!
Vi har ett främlingsfientligt parti som på något vis försöker rättfärdiga samma typ av övergrepp som muslimska extremister typ IS, al Qaida mfl utsätter människor för. Iaf om man kan läsa vissa trådar på Facebook å Twitter. 

Nu har KD:s nya partiledare visat upp sig å sina åsikter. Bla ska vårdpersonal få neka att utföra aborter om det strider mot deras samvete "hänsyn till personalens etiska och religiösa övertygelser för att undvika att någon tvingas delta i viss verksamhet som strider mot en sådan övertygelse."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20690230.ab

Ska tokerierna aldrig ta slut?

24 april

EU måste ju bestå av ett gäng tomtar? Det är fruktansvärt cyniskt hur man resonerar kring miljö ekologi etc. Man blir så ledsen när man läser detta. Vilken idioti. Nu kommer en kliché men faktiskt det är så att vi har lånat denna värld av våra barn faktiskt.
EU:s hårda krav på ekologiska maten | Nyheter | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20683909.ab 

20 april

Vidrigt när man läser vad livsmedelsproducenter försöker mörka sockrets faror för hälsan. Sockret=det vita giftet
http://www.aftonbladet.se/debatt/article20637497.ab

Som en fortsättning på gårdagens blogg där man i Aftonbladet har samma uppfattning jag gav uttryck för: kvinnor som "ger sig in på manliga domäner" får tyvärr höra sånt här! Hur ska vi komma tillrätta med det. Männen styr nu precis som dom alltid gjort och när det gäller sport ännu mer. 
Kappelin & Wegerup
http://bloggar.aftonbladet.se/kappelinwegerup/ 

19 april

Ja då har det hänt! Ska jag vara konspiratorisk och det tänker jag vara så är det för att hon är kvinna som hon utsätts för det här! Jag är oxå fullständigt övertygad om att de som utsätter henne är män. För män anser till största delen att det är deras sport och kvinnor kan inte fotboll. Jag tror inte att det inom någon annan idrott gör jämförelser med män på samma sätt som inom fotbollen. Manlig vs kvinnlig spjutkastning, manlig vs kvinnlig simning etc. 
Fotbollsexperten slutar på TV4 | Sport i tv | Sportbladet | Aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportitv/article20651402.ab 

17 april

Idag fyller pappa år ! 
Grattis! 
Hipp hipp hurra!

Nu till nåt allvarligare. Vad tror man sig uppnå med detta förbud? Är det så att man tror att tiggeriet upphör om man förbjuder det? Har all typ av kriminalitet upphört iom med förbud? Nä inte alls! Är det vår egen osäkerhet, vår rädsla som gör att vi har svårt att se andra människor i nöd som tycker att det är ok med att acceptera att ett förbud är svaret på det här.? Var tog medlidandet medkänslan med människor i nöd vägen? Egoismen har tagit befälet! http://mobil.dn.se/nyheter/varlden/allt-fler-stader-i-europa-infor-tiggeriforbud/

14 april

Hur tänkte han?
Det är en extremt manlig och sexistisk sport. Allt som har med bilsport att göra är extremt manlig och det verkar vara ok att uppföra sig hur som helst. Vidrigt och förlegat.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/motor/formel1/article20622584.ab

12 april

Så där ja! 
Heja KD!
Hur ska dom få ihop det här med en åsikt man har  men ändock inte? Alla partier säger en sak men har överseende med medlemmar som tycker annorlunda. Man behöver inte tycka som partiet bara  är medlem. Det är helt ok att ge sig på redan utsatta grupper.
http://mobil.svd.se/nyheter/kds-riksdagskandidat-homosexuella-hamnar-i-helvetet_svd-4478431


4 april

Ja hon har helt klart en poäng här! Ingen tror på nåt 1 april men alla andra dagar är allt en sanning! http://mobil.dn.se/kultur-noje/kronikor/hanna-fahl-det-ar-tydligen-bara-pa-forsta-april-som-kallkritiken-lever/

Idrotten borde skämmas om det är så att pengarna spelar större roll en synen på hälsa och ett sunt leverne!
Hamburgare och läsk bygger inga vinnare | Sport | Debattämnen | Debatt | Aftonbladet
http://ioshybrid.www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/sport/article20569749.ab

11 mars

http://www.dn.se/kultur-noje/det-ar-dags-att-kvinnorollerna-forandras/

2 april

Ja det är ju fantastiskt att man kan säga att krisen med Saudiarabien är över? På vilket sätt undrar man? Lite pinsamt av Saudiarabien att tro att man kan hota sig till en normalisering.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/carinabergfeldt/article20566799.ab

RSS 2.0