27 feb

Då är drygt halva arbetsveckan avklarad!
Förkylningen vill inte riktigt släppa greppet men den blir allt bättre. Hostan är dock störande.
Idag har jag varit hos optikern för den årliga kontrollen. Nu väntar jag på att mina linser ska komma.
Igår var en dag vi inte vill uppleva igen. Winston var dålig i magen å det var ingen upplyftande syn eller doft som jag möttes av när jag kom hem till lunch. Jag säger inget mer utan låter er själva lista ut vad som hänt?
Idag är han dock återställd å har en aptit av sällan skådat slag.
Var en sväng på bokrean idag men det lockade inte till några köp.
Nu är det dags att gå till sängs å innan ska jag avnjuta ett avsnitt av The Big Bang Theory.
 
Lite sommarinspiration

24 feb

Igår åkte vi till Luleå med möbler till Peter å Ellen. Idag är vi i Haparanda på IKEA med Peter å Ellen. Det är många saker man inte vet att man behöver! Nu efter 2 timmar har vi kommit halvvägs i butiken å har tagit en välbehövlig lunchpaus innan det är dags för rasten av butiken. IKEAbesöket är över å vi är åter i Luleå. Nu ska saker sättas ihop å grejer ska hängas upp. Det kommer att bli en lång kväll.


20 feb

Vi har nu passerat halva denna arbetsvecka. Vi har haft chefen på besök i tre dagar å det har bl a innefattat MAP samtal. Vi har även bokat släpvagn modell större för att frakta upp grejer till Luleå till Ellen å Peter. Vi åker till Luleå på lördagmorgon. Innan dess ska nytt glas till ytterbackspegel monteras. På fredag skall även AW avnjutas. Det blir en försiktig tillställning. Nu väntar jag på Scandal å sedan Big Bang Theory. Nu ska jag duscha å raka mig först!


14 feb

Ja då är nästan denna vecka avklarad. Lite stökig vecka som inleddes med förkylning som iof blivit allt bättre men fortfarande stör. Sedan var det snöraset som föranledde bucklor på motorhuven. Det är ju himla surt.
Till helgen blir det simtävling i Nordmaling. Min uppgift blir speaker. Ser fram mot det!
Godnatt!


12 feb

Tisdag å utställningsträning. Winston blir duktigare å duktigare. Det kommer att bli riktigt bra det här. Har en liten förkylning i kroppen som stör men den är nu på tillbakagång. Imorgon ska jag med bilen till verkstaden för att fixa glaset till ytterbackspegeln samt strålkastarspolaren.


4 feb

Gårdagens eller ättare sagt dagens Superbowl såg ut att li en promenadseger för Ravens efter en helt makalös inledning. I halvtid stod det 21-6 å ingenting såg ut att kunna förändra det. Men sedan stod 49 ers för en makalös upphämtning. Det var efter ett strömavbrott, -vem släckte ljuset, efter att Ravens precis gjort ytterligare en touchdown å allt hopp var ute! eller var det så? 49 ers kom tillbaka å var så när att ta över men då skakade Ravens liv i sig igen å kunde till slut vinna med 34-31 i en av de absolut bästa matcher jag någonsin sett. Klockan var 04.58 då jag kröp ner under täcket för att sov 1,5 timmar innan det var dags att kliva upp å bege sig till jobbet så dagen har varit lite jobbig men inte så farligt.
 
 
 

3 feb

Söndag!
Vackert väder idag!
Var iväg å jobbade ca 3 timmar för det blir en del man tappar när man varit borta 2 hela dagar. Nu känns det som jag är ikapp iaf.
Vi har även lämnat tillbaka Devin som inte riktigt trivdes med Winston. Så nu är Winston själv igen men verkar trivas med det samtidigt som han, litegrann, verkar sakna sällskapet.
Vi gjorde egna hamburgare till middag å det är faktiskt riktigt gott.  
Ikväll laddar vi för Super Bowl
 
Här är han som kommer att avgöra finalen med sitt engagemang å vinnarskalle
Ray Lewis!
Så nu har man laddat upp med Cola å chilinötter så nu är det bara att sätta sig tillrätta i soffan å vänta på Kick Off

2 feb

Det har varit en hektisk vecka som började  med magsjuka grande! På ett dygn gick jag ner 3 kg så det var en tuff magsjuka. Jag blev inte pigg på riktigt förrän på fredag. Däremot var jag tillräckligt för att vara tilllbaks på jobbet på onsdag. Å på jobbet har det varit mycket! Jag har tidigare sagt att jag haft mycket att göra men det är först nu jag förstår vad det innebär att ha mycket att göra.På fredag fick vi hem ytterligare en hund som behöver ett annat hem å det har hittills varit en bergochdalbana med övervikt åt dal för det går inte riktigt smärtfritt ännu men det kanske blir bättre. Det är en farbror till Winston. Dom kommer inte riktigt överens Winston å Devin. Vi provar ett tag till så får vi se.
Ikväll blir det iaf Melodifestivalen, Mr Selfridge å sedan Suits.
Nu äter vi lite lösviktsgodis sedan blir det GT till Melodifestivalen....dvs en härlig kombination!
Innan måndagmorgon ska Årsmöteshandlingarna till VSF vara klar. Det kommer antagligen att bli så att jag åker en sväng för att jobba lite imorgon men det blir bara en jättekort insats. För imorgon laddar jag för Super Bowl mellan San Fransisco 49:ers mot Baltimore Ravens
 

RSS 2.0