10 aug

3 dagar kvar!
Imorgon Nolia och lite jobb med utdelning av info sedan bär det av mot Sörberge
Ingen cykling alls idag

9 aug

Sista riktiga träningspasset innan lördagens stora begivenhet. Tappade en del av passet igår då cykeln krånglade å då såg det verkligen mörkt ut för vi befarade vevaxelbrott vilket det som tur var inte var. Idag blev det nästan ett 2 timmarspass men det var konstigt tunga ben utan att bli trött...ska det va så? Nu är det tänkt att det ska vara vila i 2 dar sedan en timme på fredag bara för att "väcka benen" Imorgon ska vi tvätta handla å packa för på torsdagmorgon är det jobb på Nolia och sedan åker vi mot Mora med stopp och övernattning i Sörberge. På fredag åker vi till Mora först för att hämta nummerlapp sedan Sollerön där vi sover. Sedan buss på lördagmorgon från Mora till starten i Sälen. 
Nu ska jag läsa ut boken Fienden inom oss av Jan Guillou sedan är det dags att sova 

7 aug

6 dagar kvar!
Cykelvasan närmar sig och jag känner att jag kommer att vara förberedd. En realistisk mål är att cykla på 5 timmar men om jag får det att funka så hoppas jag på 4,5 timmar.
3 cykelpass kvar...
Imorgon kliver jag upp kl 04.30 och äter frukost och tar en promenad. Måste nämligen upp den tiden på lördag så det är bara att testa.

Kul att Eric också blivit uttagen till ett läger i Borås 2-4 sept http://www.simforbundet.se/files/Simning/JU-Forbundskaptenen/2011/PM_Inbjudan_Talangutvecklingsl%E4ger_september11_Boras.pdf

Ellen går nu in på sin sista vecka på ICA sedan får vi se vad hon ska göra till hösten.

1 aug

I helgen var vi i Sörberge och hos barnens kusiner för kalas. Vi fick också reda på att min lillasyster nu är förlovad...kul!
Imorse blev det en cykeltur 2 tim 40 min 5,9 mil å inte det minsta trött. Imorgon grymma intervaller! på Agnsjöheden

RSS 2.0