23 nov

Lördag! Dagen började med att vi åkte å handlade. Lite julklappsinköp å mat sedan hem! "vi"städade  tvättade lagade mat. Det har också blivit lite vin whiskey och Cosmopolitan. Det finns en röd tråd i detta å det är kvällens TV-program. Så mycket bättre=rött vin! Downton Abbey=whiskey, Sex and the City=Cosmopolitan. På tal om Så mycket bättre så säger jag bara Titiyo å Agnes. Titiyos tolkning var makalös å Agnes är bara fantastisk. Det är gåshud å tårögd kan det sammanfattas som. Imorgonbitti ska det bli en löptur å därefter ska Winston ut å springa med sin bror? Sedan blir det en tur till Holmsund med Templeton för fotografering. 


22 nov

Idag har vi haft både lugnt och halvt hysteriskt. Vi började morgonen med en löptur jag och Winston. Efter det var det riktigt lugnt sedan har dom (hundarna) tagit igen det lugna. 
Ikväll har vi iaf ätit fylld lövbiff med ugnsrostade grönsaker å rött vin. Har även druckit lite Tullamore Dew. Med tanke på att det är wienerbrödetsdag idag så blir det wienerbröd från Finas bageri till kaffet. 
Om nån har missat det så är det 50 år sedan John F Kennedy sköts till döds i Dallas. Ett sår i amerikansk historia som aldrig kommer att läka. Kennedys som personifierar den amerikanska drömmen. Kan det ha att göra med att man inte är säker på att det var Lee Harvey Oswald som var mördaren eller om det fanns något större bakom.
 
Jag har även, en kort stund, en kort stund sett SD: landsdagar. Jag blir beklämd när jag ser att det finns människor med en sådan vriden människosyn. Att man kan ha en sån fientlig inställning till andra människor bara för att man har en annan hårfärg, hudfärg å är född i ett annat land. Då är man per automatik i SD s ögon kriminell å  bidragsberoende. Då räknar man plötsligt vad människor kostar å då är man inne på ett farligt sätt att se människor för snart kan man då räkna vad det kostar att vara arbetslös, handikappad sjukpensionerad etc. 
Det var tankar en fredagkväll i november!

20 novHar en ledig dag idag å likaså imorgon! Är hemma med Winston, Templeton å Eric! Dom sover lunch nu alla tre! Vi har varit på en promenad som blev av det kortare slaget för Eric å Tempelton medan den blev lite längre för mig å Winston. En härlig dag lite kallt men iom att det inte blåser blir det alldeles perfekt. Nu är det snart dags att äta lunch sedan ska jag läsa lite. Det gäller att passa på när tillfälle ges.

18 nov

Nu har jag tillgång till dator igen eller rättare sagt så har jag nu en iPad😝 Tack till min familj som gav mig den i födelsedagspresent. Ja säger inte att det kommer att bli en daglig blogg men nu finns möjligheten. 

Om allt går som det ska så kommer Winston att få en ny lekkamrat imorgon och vi får en till liten whippet, Tempelton.


Frölunda har flyt nu och jag hoppas det håller i sig. Jag försöker dra mitt strå till stacken iaf.

Ja jag vet att jag inte ser så himla glad ut men som den norrlänning jag är så kan jag berätta att jag är fantastiskt glad.

RSS 2.0