21 nov

Halsont och förkyld, dåligt med sömn är bara en del av det som nu stör SUM-Sim uppladdningen. Förutsättningarna skulle kunna vara bättre men sånt är livet. Det är bara att hoppas på att det inte blir värre med halsen... Flyget går 12.45 idag tror jag och jag hoppas det ska vara lugnt fram till dess. Det finns ju lite oro i gruppen för de förkylningar som florerar. Annars verkar formen vara "ganska" bra!

Det var ett bra reportag i VF idag. http://www.folkbladet.nu/?p=126914 Heder till dom!

umeaa_ss001__468.jpg

SUM-SIM. Det råder försiktig optimism hos de tre aktörerna i Umeå Simsällskap - Eric Smedlund, Lovisa Nyman och Stephanie Johansson - inför helgens finaler i Sum-Sim i Stockholm.    FOTO: KENNETH SANDELIN

Kommentar om hockeyn: vinst med 4-1 satt bra.

 

Kul att Timrå vann också förvisso efter förlängning men vinst är vinst.  3-2 efter OT

Att göra saker i par verkar vara inne just nu!
Testiklar verkar vara ett gångbart tema nu i dagarna eller rättare sagt testikel. Såg att Robert Arrhenius opererar bort en pga av skada och Anders Södergren pga av någon form av cellförändring (låter oroväckande).  Ett par!
Sanna och Jenny Kallur opererar samma typ av belastningsskada.
Jag menar inte att dom är ett par vare sig Robert och Anders eller Sanna och Jenny utan att ingreppen av någon anledning blir gjorda så. Det är väl ovanligt att dessa typer av ingrepp görs var för sig men samtidigt gånger två. Så jädra rörigt det blev men ....

Har nu skickat iväg sonen med flyget till Stockholm, dyngförkyld men vid hyfsat gott mod. Nu är det bara att hålla tummarna att det håller.

Kommentarer
Postat av: Anonym

En pinne är dock en pinne.

2008-11-21 @ 11:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0