30 nov

Idag är det väl Karl XII dödsdag?
Det var nog lite av den stämningen i Frölundas omklädningsrum idag efter matchen mot Linköping. 5-0 inte bra för att uttrycka sig milt. Skit är ett annat ord!

Andreas Jämtin och Patric Blomdahl fajtas.

Det ville sig inte riktigt för Elin under SM, tyvärr, men det är baraatt bita ihop och komma igen till JSM om ca 2 månader. 
Nu kommer en period med nästan bara träning med ett litet avbrott för KM 20 dec.

Tom Ford har skrivit ihop 10 st stiltips och jag tänker visa ett om dan. Nummer 6 skulle jag vilja kalla kontroversiellt och 9 håller jag med om rakt av.
 
Här kommer tips 1:

I don't believe in playing around much with suit cuts. I like a fairly classic shape that gives a man strong shoulders, a fitted waist, and long legs. Classic simplicity always works.There´s more to come.

Det blev spinning idag och det gick kanon men från och med nu ska jag börja med pulsklocka för att ha koll på pulsen. Jag har ingen aning om jag ligger på 70% eller 80 % eller för den skull 90% men  från nu ska jag försöka ha koll på det !


29 nov

Idag jobbar jag 08.00 till 13.00. Det funkar faktiskt hyfsat.

Simningarna fortsätter idag med Elin i bassängen och hon är vidare till semi ikväll på 100 fritt
Andreas simmade just ett extralopp och satte ett rejält pers så han verkar vara i kanonslag, jättekul!

Vi får se vad resten av dagen har att bjuda det kan ev bli ett spinningpass men det lutar kanske mer åt ett dammsugarpass....

Det blev inget spinningpass utan ett litet dammsugarpass.

Elin fick inte riktigt till det på 100 fritt men hon får ta nya tag imorgon på 50 rygg. Det är "bara"att bita ihop och ge järnet.

Förlust för Timrå mot Brynäs där Brynäs vann med 2-1. Det innebär att man ligger på 10:e plats som är en av två platser som innebär att man har gjort sitt för säsongen om man ligger kvar där när serien är slut.

Kyke Wanvig gjorde sin första poäng för Brynäs.
Ser ut som i matchen där Timrå föll mot Brynäs

Vem åker ut ikväll i Stjärnor på is? Jag gissar på Tony Irving men är lite oroad av att han klarar sig på att vara lite antihjälte och att han har nått som svenska folket gillar. Han är charmigt klumpig på nått vis.

28 nov

Ny dag med nya möjligheter!
Idag har jag en lång dag...jobbar till 16.30
Kommer att försöka följa sändningarna från SM över nätet. Både Elin och Andreas simmar idag!
Hockeyn gick väl så där igår två poäng som borde varit tre. Lite surt att tappa 2-0.

 

Timrå vann också, igår, mot Skellefteå med 4-3.Kul för Pärssinen som var nära att lägga av.

Ser nu hur man bör klä sig om man jobbar på kontor!  Rubriken är Modern Kontorsklädsel och visst det är snyggt men det skulle, iaf på min arbetsplats, väcka en del funderingar på vad som hänt med honom som klär sig så där....Dessa skor är ju hur snygga som helst! Båda paren skulle jag vilja ha... Både Andreas och Elin simmar semi ikväll. Andreas har 9:e tid och Elin 16:e. Vi håller tummarna för fortsatt bra simning ikväll. 
Jag har inte skrivit något om dom nya pallarna som är framtagna för det som använder sig av trackstart dvs med den ena foten bakom den andra. Eric har börjat med det nu och han tycker att det funkar bra. Vi har en som ska prova att göra två st trackpallar till simhallen. Vi får se om det funkar? Det blir lite spännade...
Så här ser dom ut iaf...Den nya startpallen som finns på Eriksdalsbadet i Stockholm, det är för övrigt exakt samma pallar som var i Peking, som ni ser så finns loggan fortfarande kvar på pallarna.

27 nov

Idag blir det spännande!
Någongång efter kl 11 så simmar Eric sitt första lopp och enda lopp i SM 2008.
Blir spännande att följa. Strax innan simmar Andreas sitt första detta SM... Ha simmar ytterligare en distans senare i veckan.

Var på spinning igår kul men jobbigt men inledde gårdagen med ett core pass och så jädra otränad jag är i rygg och mage. Jag väntar på att träningsvärken ska slå till. Det blir nog ett spinningpass i kväll igen.

Nu är Erics premiär i SM gjord. Den gjordes med den äran! Ett rejält pers på 2.13,72 en putsning med 2,44 sekunder.
Kul!

Andreas kommer också att simma semi på 50 rygg. Han har 11:e tid 26,57. Håller tummarna för vidare avancemang.
Han simmar final, gjorde pers i semin på 26,26
Andreas kom 7:a i finalen på 26,13
Han har sänkt sitt pers idag från 26,88 till 26,13 dvs 75 hundradelar. Det är riktigt bra

Hann iväg på ett spinningpass 40 minuters jobbigt men kort. Känner av core från igår. Kul med lite rim så här innan jul...

Har också hämtat Eric på flyget.

Klockan är nu 23.10 och jag sitter och dricker kaffe och inser att jag måste åka och köpa mjölk.

26 nov

VF fortsätter på inslagen väg med reportage om USS och våra simmare som simmar SM.
www.folkbladet.nu/?p=127469

umeaa_ss002__468.jpg

TILL SM. Trion Elin Hardeland, Eric Smedlund och Andreas Hulander, kommer att försvara Umeå Simsällskaps färger under SM i Stockholm.    FOTO:  KENNETH SANDELIN 

Alla tycker inte det är roligt att vara med på bild...!
Leendet större ju färre stora mästerskap man varit på?
Har skjutsat ut till flyget och alla verkar på bra humör. Andreas säger att han känner att formen kommer nu. Elin gör allt med ett leende på läpparna. A säger att han ska simma minst lika många tävlingsmeter som E. Det innebär att han måste ta sig till semi på sina distanser och till final på en distans för att simma mer. Andreas och Eric går i vattnet i morgon torsdag Andreas på 50 rygg och Eric 200 fjäril. Vi hoppas på semi först för Andreas sedan kan vad som helst hända och att Eric gör ett bra lopp och får känna på hetluften lite. Elin simmar sitt första lopp på fredag och där hoppas vi också först på semi sedan tar vi oss till final också hoppas vi. Följ tävlingen på www.livetiming.se och/eller www.simsport.se  där kan man följa med bild. Tävlingen filmas!

I kväll blir det spinning ett 70 minuters pass. Det har känts bra nu på sistone så jag hoppas det håller i sig.

Sedan är det ju Dirty, Sexy, Money på  Kanal 5 ikväll. Det är en helt fantastisk serie där Donald Sutherland gör en helt underbar roll, osympatisk,dryg.
 Bild från Dirty Sexy Money

Marta, jag säger bara Marta!
Vad händer?
Så mycket rykten USA, UIK, Ldb.....


Fortsättning lär följa.....


25 nov

Det blir spännande att höra hur han mår idag när han vaknar?! Är det panik i kubik eller...? Han lät mycket mycket bättre igår em än igår fm. Fick ett samtal från en sprudlande glad son han hade nyss vaknat när han ringde och han var pigg mycket mindre tät i näsan och på ett strålande humör.

Träning idag och resa till Stockholm i morgon till det största han varit på vad gäller simtävling Kortbane-SM dvs ett mästerskap utan åldersindelning där man kvalar  in på tider med alla i hela Sverige, Frölander,  Piehl, Sjödin, Junefält , Wallin etc. Eller är det bara jag som tycker att det är jättehäftigt?Hockey i kväll och just nu ser det bra ut 3-0 mot Rögle i 2:a perioden nu 4-0...
Slutresultat 5-0!!!
Fotboll också på tv det blir en helkväll... Fiorentina-Lyon utan Kim från start.
Slutresultat 2-1 till Lyon

Att Sören Åkeby skriver på som tränare för Giffarna är en jättegrej tycker jag och sedan på 4 år...!
Vilken grej!
Känns som det är en långsiktig satsning på att ta sig tillbak till allsvenskan och etablera sig som ett lag på den övre halvan av tabellen. Har svårt att tänka mig att Åkeby har andra ambitioner annat än att träna ett allsvenskt lag på övre halvan. Nu får han chansen att bygga upp något från grunden. 

Sören Åkeby skrev på för fyra år med GIF Sundsvall.

Känns som det också ska nämnas att Anders Södergren som jag skrev om för någon dag sedan angående hans testikeloperation. Han har nu fått besked att det inte är någon cancer och det känns kul att det inte var något sånt elände. Så nu är det bara att börja träna och tävla igen så snart operationssåret är läkt.
Svårt att kombinera olika mönster och material?
Det behöver det inte vara...
sakerhet_5.jpgVerkar bli en kylig natt då det är stjärnklart på himlen och -8 grader. Då får snön stanna kvar ett tag till. 
 

24 nov

Flyget landade 01.40 så det är en himla tur att han inte går i skolan idag. Jag tror vi släckte 02.45. Då hade jag läst måndagens tidning också. Det blir en sova och kurera sig dag idag för honom så han blir frisk till onsdag och torsdag annars finns risk för 3:e världskriget.

Kul med ett så stort reportage i VF.
www.folkbladet.nu/?p=127159


Silver-Smedlund härdade ut

ericsmedlund001__468.jpg


Detta är VK:s bidrag.
www.vk.se/Article.jsp?article=233162

Det har kommit lite snö i går och i natt men det har mest drivit för det har blåst en hel del. Det verkar som det ska fortsätta under dagen men sedan blir det milt igen.

Nu när det är lunch snöar det ganska ordentligt så det blir nog lite som stökar till det i trafiken om inte annat.

Den här är bra!
www.argalappen.se/ovrigt/139/horrdu-varnta-litejag-schhka-baarahick/

Den här var inte att leka med.
http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=24413


23 nov

Struken  pga sjukdom idag! Eric är jätteförkyld och har halsont och då är det inte värt att chansa på nåt när det är SM till veckan. Steph har simmat 100 bröst och hon persade där Lovisa har simmat 200 medley och där vet jag inte vad hon gjort tidigare men hennes fokus ligger på 800 fritt som snart ska simmas.Återkommer med rapport på det när det är klart.

Glömde helt bort att det spelades hockey igår!  2-0 mot FBK

Honken fixade höstens första nolla i går.

Honken fixade höstens första nolla i går. 

Timrå vann också med 6-2 mot LHC

Lovisa gjorde ett helt ok lopp och blev totalt 9:a

Nu laddar vi för SM i veckan som kommer och 200 fjäril på torsdag och hoppas han blir frisk nog att tävla. Det är nog större för pappa att han ska på SM än vad det är för honom även om det är stort för honom också. Notisen i VK innehåller tyvärr en felaktighet men de står ju i tidningen iaf.

VK 23/11-2008

Eric Smedlund tvåa i Svenska ungdomsmästerskapen

Eric Smedlund, Umeå simsällskap, tog under söndagen silver i 100 meter fjäril i klassen pojkar 13-14 i Svenska ungdomsmästerskapen.

Sven Björkland

2008-11-23 

Nytt spinningpass idag 70 min endurance och idag fixade jag hela passet och följde ledaren hela passet i allt han gjorde. 

Är det så här vi ser brittiskt herrmode?
www.youtube.com/watch?v=SYf5YPNnfRY

Flyget från Stockholm är försenat och beräknas landa i Umeå 00.15. Tur att Eric är ledig imorgon! 

22 nov

Efter en tidig morgon med skjuts till träning och föräldrarmöte så var det då dags för Eric att simma 100 fjäril på SUM-Sim. Jag följer tävlingen via http://www.livetiming.se/ Han hade startat med att simma 400 fritt på beskedliga 4.30.02 och då kände jag oron inför 100 fjäril med tanke på att han är så förkyld... Han hade en bra start och vände vid 50 på 28.7 men som femma, hhuuuh... Då kommer många tankar... klappar han genom nu är han jättesjuk måtte det gå ända hem... hemska tankar cirkulerar i huvudet. Så kommer första tiden Oscar Ekström inget överraskande nästa tid ...Eric Smedlund.... 1.00.29 så himla kul och så himla skönt. 2:a alltså det är så tårarna kommer... Så fantastiskt kul! Detta har han sett fram mot och oroat sig för nu när han blev förkyld etcTre allvarliga medaljörer på 100m fjärilsim..... är ni inte glada grabbar? Frv. Smedlund, Ekström och Westergren. Prisutdelare Sjödin ser inte helt nöjd ut.......

"Mission completed" som man säger. Nu blir allt så mycket lättare, pressen borta nu kan han slappna av och bara njuta av resten och då brukar det gå bra!

Stephanie och Lovisa har också varit i vattnet 100 fritt med en 10:nde plats för Steph 1.00.39 och 9:nde plats för Lovisa 1.00.10 Jag tror att båda persade. Bra tjejer! Lovisa har också simmat 400 medley på lite sämre tid än hon gjorde på region.

Nu är det snart dags för pass två... 

Ett fint pers på 100 fritt med drygt 1 sekund och ett bra 400 medley med pers på ca 6 sekunder. En riktigt bra eftermiddag.
Sammanfattningsvis en riktigt bra dag med silver på 100 fjäril som höjdpunkt och 3 personliga rekord av 4 möjliga. Då ska vi veta att han är iktigt förkyld också så det sätter ner prestationen en del och det gör ju det hela än bättre.

21 nov

Halsont och förkyld, dåligt med sömn är bara en del av det som nu stör SUM-Sim uppladdningen. Förutsättningarna skulle kunna vara bättre men sånt är livet. Det är bara att hoppas på att det inte blir värre med halsen... Flyget går 12.45 idag tror jag och jag hoppas det ska vara lugnt fram till dess. Det finns ju lite oro i gruppen för de förkylningar som florerar. Annars verkar formen vara "ganska" bra!

Det var ett bra reportag i VF idag. http://www.folkbladet.nu/?p=126914 Heder till dom!

umeaa_ss001__468.jpg

SUM-SIM. Det råder försiktig optimism hos de tre aktörerna i Umeå Simsällskap - Eric Smedlund, Lovisa Nyman och Stephanie Johansson - inför helgens finaler i Sum-Sim i Stockholm.    FOTO: KENNETH SANDELIN

Kommentar om hockeyn: vinst med 4-1 satt bra.

 

Kul att Timrå vann också förvisso efter förlängning men vinst är vinst.  3-2 efter OT

Att göra saker i par verkar vara inne just nu!
Testiklar verkar vara ett gångbart tema nu i dagarna eller rättare sagt testikel. Såg att Robert Arrhenius opererar bort en pga av skada och Anders Södergren pga av någon form av cellförändring (låter oroväckande).  Ett par!
Sanna och Jenny Kallur opererar samma typ av belastningsskada.
Jag menar inte att dom är ett par vare sig Robert och Anders eller Sanna och Jenny utan att ingreppen av någon anledning blir gjorda så. Det är väl ovanligt att dessa typer av ingrepp görs var för sig men samtidigt gånger två. Så jädra rörigt det blev men ....

Har nu skickat iväg sonen med flyget till Stockholm, dyngförkyld men vid hyfsat gott mod. Nu är det bara att hålla tummarna att det håller.

20 nov

70 min endurance igår blev ett riktigt tufft pass. Jag har aldrig kört intervaller under ett endurancepass men igår så var det så. Det var tufft då det var väldigt lite vila i intervallerna. Cyklade för första gången med cykelskor med klossar och det kändes lite annorlunda. Lite domnadskänsla men det gick över.

SUM-Sim smyger allt närmare och med den likaså nervositeten och den kan ta sig olika uttryck. Jag säger inte mer än så.
Har sett att nu finns senaste numret av Kadens ute i hyllorna! 

19 nov

Ska vi prata halsdukar idag? Jag har varit lite motståndare till att ha saker kring halsen som sitter åt och blir varmt. Ja jag har haft slips och det har funkat.men polotröja och halsduk är exempel på sånt jag haft lite jobbigt med. Om det nu är åldern vet jag inte men nu tycker jag att det kan vara skönt att ha något som värmer så jag har börjat med polotröja. Och nu har jag faktiskt köpt en halsduk också. Jag har förvisso andra halsdukar men har nästan aldrig använt dom men nu tar jag nog fram de är användbara.
halsduk_jpress1.jpg

Har lyckats hitta en butik som har cykelskor till bra pris på erbjudande. Shimano SH-075 med pedal lite drygt 600:- ord pris 995:-. Åker dit efter jobbet och kollar om dom har min storlek kvar.

18 nov

Idag blir en spännande dag då vi ska komma med förslag på åtgärder för att höja medvetandegraden på oss medarbetare. Vi kommer att sitta i en grupp på 6 pers. Vi får se om vi kan komma fram till något?
Vi hade ett bra styrelsemöte igår och det ligger nu på mig att kommunicera ut en del till våra medlemmar samt att ta kontakt med andra klubbar i en del ärenden.

i kväll blir det spinning. Har inte bestämt tidpunkt.

27 januari kommer Springsteens nya platta "Working on a dream" den 24:e i ordningen.
Det är en "måste ha" skiva.

Hoppas Timrå vinner mot Färjestad i kväll. Det skulle sitta bra! men det ser inte så bra ut just nu...2-0 till FBK.

Hittade just en riktigt häftig cykelbild...Tyvärr vann FBK med 2-0 men Löven van å andra sidan med 2-1 mot Almtuna
Det blev inget spinningpass ikväll, körde ihop sig med logistiken. Får ta nya tag imorgon!
 


17 nov kväll

Kan väl skriva lite om hockeyn nu om det känns viktigt att det nämns. Idag blev det vinst och nu hoppas jag att det äntligen lossnar.

Har faktiskt inte följt fotbollsgalan på TV men har läst lite på Aftonbladet vilka som fått priser och jag är lite för dåligt insatt för att uttala mig om det var rätt spelare till rätt pris så... inga kommentarer! Jo en och det är att Zlatan bör få Guldbollen och Josefin Öqvist ska ha Diamantbollen för det är väl så att det måste vara svenska spelare som får dessa priser om jag inte är helt ute och cyklar. Såg just att det blev Frida Östberg som fick priset... ja rätt eller fel hmm... kan se andra som skulle kunna fått det men Frida har hållit en fantastiskt hög nivå under många år så varför inte...? Kanske varit bättre om hon fått årets back istället för det verkar konstigt att inte få det priset och sedan få Diamantbollen. Men hon har gjort sig förtjänt av den om man ser till allt hon gjort under åren. 
fridagala2.jpg


Nu är det slut för i kväll!

17 nov

Äntligen måndag!
4 grader kallt och lite blåst...
Det blir en lite rörig dag med skjutsning och hämtning ikväll åt olika håll och olika tider. Skulle jättegärna fara på spinningpasset på 2 timmar ikväll men det krockar med styrelsemötet tyvärr. Det får bli imorgon istället...

se Therese Alshammars världsrekord lopp på 50 fj från 13/11 att hon sedan blev av med det i går är ju lite surt...
http://www.youtube.com/watch?v=LwLVUlqagkU Tyvärr så är det usel kvalitet på filmen!


16 nov kväll

Kan , för de som är intresserade, informera om att spinningpasset gick bra. lite kämpigt i mitten av passet men sedan lossnade det.
Nu är det också idel positiva tongångar om SUM-Sim och det är bara att hoppas det håller i sig. Nu drar jag mig tillbaka för i kväll.
Godnatt!

16 nov

Kul att se att det finns några som läser min blogg!
Skrev inget igår då jag var borta.
Tänk att nu är vintern här! Det snöade igår rätt mycket faktisk och det ligger kvar idag. Är inte så förtjust i vinter och snö men måste medge att det blir aningens ljusare. Jag gjorde årets vurpa igår. Jag föll ordentligt bakom bakom bilen och slog skallen i kofångaren landade på höger arm och hand och igår hade jag lite ont och bävade inför dagen. Men jag känner inte av det alls idag. Jag brukar göra en ordentlig vurpa per säsong och jag hoppas den är gjord nu.

Ikväll blir det ett spinningpass 70 min Endurance på IKSU. Det blir kul för nu känner jag att jag orkar mer för varje gång jag cyklar.

Jag väljer att inte kommentera hockeyn alls nu!

14 nov

Det blev spinning igår! Ett pass 55 max. Kämpigt men det känns att konditionen blir bättre och bättre. Nästa pass blir söndag 70 minuter Endurance.

Började läsa en bok om Stenbeck igår "Dynastin Stenbeck, succéer och tragedier i en finansfamilj"  Har inte hunnit så långt men den verkar väldigt intressant.

Blev uppvaktad på födelsedagen igår med kladdkaka och glass och så fick jag ett par nya handskar.  

Det var en lugnare simmare vi hade igår för nu kändes allt bra....!


Två av USS SUM-Sim representanter 22-24 november 2008 i Stockholm.


Förhoppningsvis en lugn hemmakväll i kväll! 

Läste en väldigt intressant artikel om skor häromdagen och vill gärna delge andra den!
http://manolo.se/2008/10/29/12-par-skor/

Blir till att ta itu med korsordet i ICA Nyheter nu så blir det nåt gjort idag för det ringer ingenting, peppar, peppar.....
Det är dötrist så här långt på dan.
Sitter och tittar på bilder från SUM-Sim reg i Härnösand och det är lite roligt att se och minnas tillbaka även om det inte är längesedan.

13 nov

Den stora dagen är här...!

Vill inleda dagen blogg med en bild på en lite vågad kombination men det är märkligt nog snyggt tycker jag.

slips_roseborn.jpg

Vad tycks?

Kolla på denna länk, då kan man förstå varför en skjorta kostar!
http://stream.phosworks.net/staus/21_stenstrom.wmv 

Det blev inget spinningpass igår utan det blev simning på TV och det var riktigt roligt att se att Lovisa Eriksson född 1993 slå svenskt rekord på 100m rygg. Häftigt!  Att sedan Therese Alshammar slår världsrekord på 50 fjäril är en riktig höjdare och den målgången höll Phelpsklass.Jag har under en period haft problem med höger tumme. Det är något i tummen som rör sig och är som en liten kula som gör ont i vissa lägen när man kommer åt den. Var på vårdcentralen i fredags när jag var  ledig och nu kommer jag att få en remiss till handkirurgen så nu ska det väl bli ordning på tummen igen.

Nu börjar det dra ihop sig inför SUM_Sim och det börjar märkas hemma. Det pendlar lite lätt nu mellan hopp och förtvivlan men inget stort ännu... Det kan alltid bli värre. Oron är om formen kommer att infinna sig i tid
Mirakel byxan?!

12 nov

Överraskande eller hur...?

Andra dagen i rad!

Idag jobbar jag till 16.30 och det är lite surt för det händer inte mycket efter 16.

Idag skall jag hälsa en ny grupp simmarföräldrar välkommen till klubben och tränings-/tävlingsgrupp. Dom skall bara få se vem jag är och bli informerade om föräldrarmötet för den här gruppen föräldara 20 nov  och vikten av att komma så man inte missar väsentlig info. Därefter ska jag antingen se simningen på SVT24 eller så far jag på ett spinningpass vi får se. Spinningpasset igår var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Det har varit lite halvkaos på jobbet idag framför allt på förmiddagen men nu är det lugnare. 

Det kan nog bli fler som kommer att cykla i Norge från Umeå nästa år och det skulle vara kul för då får jag en träningskompis.Imorgon är en stor dag, jag säger inte mer....! 

11 nov

ja jag vet att det är uselt... jag skrev senast att jag skulle bättra mig och skriva mer. Har jag gjort det ? Nää... Jag vet egentligen inte vad jag ska skylla på heller... Hur som helst nu tänkte jag skriva lite iaf.

Vi USS hade tävling i helgen som var och den gick riktigt bra. Ärligt kan jag säga att jag var orolig både för att vi hade helt nya människor på eltiden, och där hade vi utbildning dagen innan med hjälp av IC-Control, och upplägget vi har på denna tävling med så många 50 m lopp, försök, kvartsfinal, semifinal och final. Men det gick mycket bra enda missödet var datorkrasch strax innan tävlingen men som tur var så var IC kvar och räddade situationen. Heder åt Tom!!! Det var tyvärr lite lite klubbar och simmare men det blev ändock en bra tävling! Bra resultat många pers och ett bra genrep inför SUM-Sim och SM. 

En kul bild från SUM-Sim region i Härnösand


Klanen Smedlund samlad.

Vi har förresten en ny hemsida som finns där men är under uppbyggnad:
http://www.idrottonline.se/umea/umeass-simning

Ikväll är det ett pass spinning som gäller, har inte cyklat på en dryg vecka så det blir kanske lite kämpigt ikväll. Funderar på att lägga ett träningsupplägg enligt Outsides 12 veckors program som det går att läsa om i denna månads nummer. Kan hända att jag gör om det lite då det var med ett antal simpass och ett antal löppass och jag gör då cykelpass av dessa... vi får se. Det var ganska mycket träning så jag måste kolla så det går att få ihop med resten av livet.

Har hittat en kul sida som jag är inne på dagligen som handlar om mode för män sidan heter http://www.manolo.se/ Den är faktiska bra och det finns en del intressanta saker att läsa. Den tål att kollas på.

Ja det blev lite iaf nu tänker jag inte skriva att jag ska skriva oftare för det håller jag inte har jag märkt.

RSS 2.0