26 nov

VF fortsätter på inslagen väg med reportage om USS och våra simmare som simmar SM.
www.folkbladet.nu/?p=127469

umeaa_ss002__468.jpg

TILL SM. Trion Elin Hardeland, Eric Smedlund och Andreas Hulander, kommer att försvara Umeå Simsällskaps färger under SM i Stockholm.    FOTO:  KENNETH SANDELIN 

Alla tycker inte det är roligt att vara med på bild...!
Leendet större ju färre stora mästerskap man varit på?
Har skjutsat ut till flyget och alla verkar på bra humör. Andreas säger att han känner att formen kommer nu. Elin gör allt med ett leende på läpparna. A säger att han ska simma minst lika många tävlingsmeter som E. Det innebär att han måste ta sig till semi på sina distanser och till final på en distans för att simma mer. Andreas och Eric går i vattnet i morgon torsdag Andreas på 50 rygg och Eric 200 fjäril. Vi hoppas på semi först för Andreas sedan kan vad som helst hända och att Eric gör ett bra lopp och får känna på hetluften lite. Elin simmar sitt första lopp på fredag och där hoppas vi också först på semi sedan tar vi oss till final också hoppas vi. Följ tävlingen på www.livetiming.se och/eller www.simsport.se  där kan man följa med bild. Tävlingen filmas!

I kväll blir det spinning ett 70 minuters pass. Det har känts bra nu på sistone så jag hoppas det håller i sig.

Sedan är det ju Dirty, Sexy, Money på  Kanal 5 ikväll. Det är en helt fantastisk serie där Donald Sutherland gör en helt underbar roll, osympatisk,dryg.
 Bild från Dirty Sexy Money

Marta, jag säger bara Marta!
Vad händer?
Så mycket rykten USA, UIK, Ldb.....


Fortsättning lär följa.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0