Svennis

Nu är det några dagar sedan men...det kan inte vara enkelt att vara fotbollstränare! Det verkar som nyckfulla ägare kan efter ett mindre lyckat resultat i en (!) match får för sig man ska byta ut tränaren. Nu åker Svennis. Jag kan inte säga att han gjort ett bra jobb eller ett dåligt jobb för jag kan fotboll lite för dåligt men ligger dom 9-10 i Premier League... känns inte som det är dåligt.
Det måste vara ett av världens mest osäkra jobb att vara fotbollstränare?! Hockeyn är inte lika osäkert även om det också verkar aningens svajigt. Andra tränarjobb eller andra yrken ter sig mycket säkrare så man kan inte vara orolig till sinnet och söka efter trygghet om man är fotbollstränare. Inte så att jag tycker synd om Svennis för han vet vad som gäller men iaf.

Snart är det slut på arbetsdagen och det är dags att åka hem och det är skönt att vara ledig imorgon. Jag lider lite med dom som jobbar imorgon... men bara lite.

Det sägs att det är 20 grader ute!
snart vet jag...

30 april igen

Om det nu är någon som undrar så är Umestänket 17-18 maj. Den får man jättegärna komma och se på i Umeå Simhall. Tiderna finns på www.umesim.com och sedan är det bara att gå in på tävlingar och leta reda på Umestänket och inbjudan. Det kommer också att vara möjligt att följa tävlingen online. Det gör man också via hemsidan och sedan finns en länk där.

30 april fm

Nu har det lugnat ner sig lite på jobbet. Det var halvkaos direkt på förmiddan.  Många samtal!

Läste att det ser mörkt ut för Henrik Lundqvist nu NY Rangers efter 3 raka förluster. Kanske blir det bra för Tre Kronor till VM?!

Sundsvall förlorade första matchen i basketen igår på hemmaplan.

Trodde jag skulle ha medarbetarsamtal idag men det var ändrat och det visste jag egentligen men hade glömt att anteckna det.

Majbrasa ikväll men jag går inte om inte något speciellt inträffar. Är hellre hemma och ser fotbollen Chelsea- Liverpool.

Igårkväll ringde en kursare på Ledarskap- och coachingprogrammet och ville att vi skulle jobba tillsammans med filmuppgiften. Bra att ha nån som sparkar på mig så det blir nåt gjort. Nu måste jag fixa det.

Har tittat på Neptuns hemsida och startlistan inför Neptuniaden och det kan bli kul för våra simmare som åker dit. Mer säger jag inte...

Nu drar det ihop sig till lunch, har varit hungrig en bra stund nu.

Lite roligt med reaktionerna hemma när jag sa att jag börjat blogga.
- Vaför då?
- Skojar du (ironiskt)?
- Det måste jag läsa, vad heter du?
Jag är ju gammal och var ju med på stenåldern ....

Vi får tårta på jobbet idag som tack för att vi gjort ett bra jobb under en hektisk vecka som renderat i ett antal besvärliga samtal.

Det har kommit ytterligare anmälningar till Umestänket. sista anmälnings 2 maj och vis av erfarenheter så kommer många anmälningar sista dagen.

29 april

Lite annorlunda att sitta här och skriva bara för att!
Det blev lite hektiskt på jobbet i slutet på dagen och jag undrar varför? Kan det ha att göra med att det är sista april snart och alla ska handla inför det... Vi får se imorgon.

Nu har vi iaf ätit middag. Två st är och tränar en läser läxor och en annan är på väg på bio. Själv väntar jag på att fotbollen ska börja, Manchester United - Barcelona en riktig höjdarmatch kan det bli. Fram till dess ska jag se Basketfinalen där Sundsvall spelar men jag vet inte mot vilka?

Sedan undrar jag om man idag i kommunfullmäktige kommer att diskutera simhallen? Skulle inte tro det får alla kvarnar har inte malt klart ännu och innan det är klart blir det nog inget av värde diskuterat.

Nu börjar det dra ihop sig inför årets stora tävling på hemmaplan, Umestänket. Det är alltid lika spännande att se vilka klubbar som kommer. Tyvärr vet vi redan att Sundsvall inte kommer då dom är på läger. Det är andra året i rad som dom inte kommer. Det är riktigt tråkigt för dom behövs för att statusen på vår tävling ska bibehållas. Ägir kommer med två simmare resten är på läger dom också. Vi får hoppas att det kommer simmare från Norge som det gjorde ifjol och från Finland som var här för två eller tre år sedan. Så det är lite pyssel med det, jaga funktionärer till alla pass, se till att vi har mat o boende etc. Men detta är det som är kul med att arrangera tävlingar. Nu i helgen måste jag se till att vi har tävlingen upplag så vi kan läsa in anmälningarna.  Får se om jag behöver hjälp av Ulrika? Förhoppningsvis fixar jag det själv...    

Premiär!

Idag har jag som många andra valt att starta en blogg... heter det så?
i vilket fall nu är jag igång iaf. Ska bli kul att se vad som händer? Jag kommer att skriva om lite av varje och vad som faller på just då så det blir högt som lågt.
Sitter just nu på jobbet så det blir inte så mycket skrivet just nu.
Sitter och gör en interaktiv miljöutbildning på jobbet.  Är intressant men tar tid då datorn är sååå seg. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0