17 april

Det är mycket nu!
å det går inte riktigt som det ska på alla fronter. Tänk att det så ofta spökar med lösenord...."eller är det bara jag?"
Nu har jag begärt nytt lösen men det kommer inget så det är surt!
Det var en väldigt givande helg på Simidrottsforum 2013 på Örenäs Slott. Många bra föreläsningar både roliga som lockade till skratt men också riktigt tänkvärda å sånt som sätter ens egna uppfattningar i gungning.
Arbetsveckan har varit hektisk med mycket jobb.
Det ser ut som det fortsätter i ett högt tempo men med sånt som gör att det blir svårt att strukturera.
Jag har äntligen fått tillbaka bilen så nu är livet som det ska igen. Tänk vad beroende man är eller har gjort sig av bilen.
Jag har kommit igång med löpningen nu. Första passet kördes i måndags å det gick bara bra. Idag var det ett betydligt tuffare pas dock ej så långt men med en högre fart. Det var kämpigt å med träningsvärk i vaderna sedan måndagspasset så blev det nog lite kämpigare än vad det borde ha varit. Målet med passet uppfylldes inte då farten blev för låg men passet genomfördes å tröttheten infann sig.Imorgon är det vilodag så då får kroppen chans att återhämta sig.  

14 april

Hemma efter en riktigt givande helg på Simidrottsforum på Örenäs Slott utanför Landskrona. Det har varit många bra seminarier och föreläsningar, fantastisk god mat och givande informella möten. Däremot var vädret lite tråkigt med dimma mest hela tiden.


11 april

Mycket jobb idag!
Positivt möte med VSF oxå.
Nu är det dags att packa inför resan mot Skåne å Simidrottsforum i dagarna två. Undrar vilken årstid man kommer till?
Bilen är ju tyvärr inte klar ännu. Jag hoppas art den är klar så jag kan hämta den på måndag.


10 april

Onsdag å nu förhoppningsvis bara en dag till med vraket. Imorgon ska den återlämnas i vilket fall.
Ett tufft spinningpass genomfört ikväll å det kändes riktigt bra. Det blir spännande att se om jag får ont i foten igen imorgon? Idag fick jag två av de saker jag köpt på Tradera, en jacka å en tröja å båda passade. Imorgon kommer förhoppningsvis skorna. Vi hoppas att dom oxå passar.
Här kommer en bild från gårdagens träning med Winston!


8 april

Bilen inlämnad. Å annan bil hyrd på Rent A Wreck å det är ett vrak! Ingen bil man glänser i. Det kommer att bli en dröm att sätta sig i min egen bil sedan. Snart dags att se The Newsroom på ettan. Imorgon är det ringträning för Winston.


7 april

Söndag!
Helgen är snart slut och en nya arbetsvecka står för dörren. Måndagen börjar med hämtning av Eric på tågstationen sedan snabbt iväg med bilen för byte av motorhuv vilket också innebär att jag måste fixa en hyrbil för resten av veckan. Ja om allt går som planerat kan jag hämta bilen på torsdag.
På fredag åker jag söderut till Skåne och till Örenäs Slott för att delta på Simidrottsforum från fredag till söndag. Jag hoppas det blir bra dagar!

 “Education is the movement from darkness to light.”
by Allan Bloom

Det har varit rätt mycket att stå i på jobbet under en period nu och det ser ut att fortsätta så. Det är på fler fronter det är mycket nu och det är av den sorten som suger energi på ett negativt sätt. Såna saker måste dock hanteras för att saker och ting ska kunna gå vidare så det är bara att ta sig igenom det med att vara påläst och stå för det man anser vara rätt och riktigt.

 “The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn and feel and change and grow and love and live.”
by Leo F. Buscaglia

 Nu laddar vi för en ny och spännande vecka!

RSS 2.0