30 sept

Imorgon är det dags för en endagsutflykt till Stockholm eller rättare sagt en dag på Arlanda å kolonialmässa med jobbet. Först är planen ett löppass innan ett kort besök på jobbet innan jag flyger till Arlanda. Jag får se om Winston vill följa med på löpturen. Han har iaf gått till sängs för att orka upp imorgon så han är pigg när jag/vi ska iväg!29 sept

Regnigt å grått i Luleå! Snart slut på helgen å en ny arbetsvecka stundar. Det blir en tur över dagen till Stockholm på tisdag. Innan dess ska vi åka hem till Umeå å då hoppas jag att det inte blir alldeles tokmörkt innan vi är hemma. Ikväll ska jag däremot se Bron å om jag orkar så ska jag se NFL ikväll. 

27 sept

Kl. 04.40 imorse, då ringde klockan! Jag studsade inte upp ur sängen. Det blev en kamp mellan att ligga kvar i värmen eller att ge sig ut i kylan. Kylan segrade eller det var det jag trodde iaf! På med kläderna ställa in klockan å GPS:en ner med mössan långt ner i pannan. När jag öppnade dörren så möttes jag av ett strilande regn. Va faan....sängen nä.... bit ihop å iväg! Det blev en annan runda än den vanliga. 
Sedan blev det hem läsa tidningen dusch å cykel till jobbet. Frukost på jobbet.
Idag regnade det hela dagen så det som liknade vinter igår försvann idag.
Imorgon åker vi till Luleå för att hälsa på Ellen å hämta hem Winston. Det ska bli så kul att få hem honom igen😄🐶

26 sept

Imorse var det frost! Å idag kom första snön! Så hösten/vintern kom i raketfart. Jobbet går i full fart oxå men det är kul men lite frustrerande ibland. 
Det blev ingen löprunda imorse, jag blev för bekväm! Jag får ladda för imorgon istället. Då blir det löpning å sedan är det frukost på jobbet. Så efter löprundan så är det bara att ställa sig i duschen, läsa tidningen å rulla till jobbet. Å på tal om rulla till jobbet så är det riktigt härligt att cykla till jobbet för man är pigg när man kommer fram å det är ett perfekt sätt att rensa huvudet när man cyklar hem efter jobbet.🚴

25 sept

Nu har hösten kommit! Ingen frost ännu men den är nog snart här.
Jag känner av en lättare förkylning men det är inget som stör och jag tänker fortsätta cykla till jobbet. Imorgonbitti är planen att ställa klockan och ge sig ut på en löptur innan jobbet. 

20 sept

Det var längesedan nåt skrevs på denna sida!
Nu kommer ett litet inlägg igen.
Jag har på senaste tiden tränat kontinuerligt iaf. Jag har kommit mig upp på morgonen å dragit iväg på en runda ibland bara jag å ibland med Winston.
Vi hade också ambitionen att cykla Cykelvasan jag å Helena å vi var på väg mot Sälen när vi under ett kort stopp i Sörberge var ute på en kortare runda då Helena cyklade omkull å bröt handleden. Det blev operation å gips å 6 veckors sjukskrivning. Å inställd Cykelvasa. Nu är det dags för anmälan till Cykelvasan 2014. Anmälan dit öppnar på söndag å då gäller det att vara med.

RSS 2.0