30 jan

så var denna helg över snart
Det blev en bra helg!
...eller förresten Frölunda förlorade igen så jättebra var inte helgen
Det blev spinning idag 2 timmar, 1 timme uppvärmning och 1 timme med Peter som var riktigt jobbigt
Ikväll ska jag se fotboll å imorgon är det löpning med Softrunners
Det slog mig att jag inte är säker på när jag bokat resan till Västerås. Pinsamt om jag återigen bokat fel dag....


28 jan

Fredag!
Ingen träning idag men det känns som jag är på gång nu igen efter förra veckans uppehåll p g a halsbesvär.
Nu får vi se hur det blir med träning i helgen men nåt pass ska man väl kunna klämma in. Till veckan som kommer är ambitionen, löppass på måndag, dubbla spinningpass på onsdag, ett spinningpass på torsdag, ett på fredag.
Idag har vi varit och fixat nytt pass till Eric.
Det är ju så att han reser mer på ett år än vad jag gör på ett helt liv...men det är väl så det ska vara.
Frölunda fick stryk igår, surt, men det var ju rätt lag som tog poäng. 
Tillbaka Martin Röymark var på utmärkt spelhumör när han åte

Ikväll är det Let´s Dance så det blir till att bänka sig i TV-soffan för det kändes inte som det fanns nåt annat att se iaf.
Antar att det blir en del skjutsning ikväll!

“The tragedy of modern man is not that he knows less and less about the meaning of his own life, but that it bothers him less and less.”
by Vaclav Havel

26 jan

Idag fyller min lillasyster år, 45 år, så gammal hon blivit....
Idag är det kallt igen - 17 grader
Idag blir det ett spinningpass
Det har ju gått några dagar sedan jag senast och Frölunda har spelat och vunnit så nu är vi på rätt sida slutspel igen, just nu en 7:de plats. Nästa match är mot Timrå på hemmaplan och jag tror vi har 7 raka utan förlust på hemmaplan.
Nu har det varit mycket på jobbet ett tag så uppdateringen har av den anledningen inte varit jättebra och det kommer att vara mycket i alla fall 2 veckor till så...
 

21 jan

Fredag igen!
Ingen träning idag ingen träning igår ingen träning på hela helgen,
Hur tråkigt å frustrerande kan det bli?
Inte nog med det, Frölunda förlorade mot Modo med 4-0! 4-0 hur dåligt är inte det...?


Undrar vad man ska göra i helgen då...tvättstuga, handla, städa dvs bara såna där roliga saker....
Hoppas det är nån sport på TV som man kan avnjuta. Kanske ska man läsa lite... Kanske kommer det senaste numret av Kadens idag, då kan man iaf läsa om cykling om man nu inte kan praktisera det själv

Idag ska jag skjutsa Eric till flyget, han ska till Stockholm....träningshelg

“A person needs a little madness, or else they never dare cut the rope and be free.”
by Nikos Kazantzakis

19 jan

Fantastisk dag idag om man tittar på vädret, blå himmel, solen sken kanske lite kallt men det kan man stå ut med.
Jag såg faktiskt fram mot träningen idag men jag har känt att jag inte är riktigt bra i halsen så under eftermiddagen bestämde jag att ställa in spinningen både idag och imorgon. Det är inte kul men jag hoppas att om jag inte tränar denna vecka så blir jag bättre i halsen och kan träna igen nästa vecka. Det ÄR jobbigt att inte kunna träna. Det är också jobbigt att inse att trots det jag alltid säger om att det är inställningen som avgör om du blir sjuk eller inte inte alltid stämmer.
Inser att jag inte skrivit ett ord om Jerringpriset...Therese Alshammar så kul! Jag tycker verkligen att hon är värd det och det är ju faktiskt svenska folket som röstat på henne. Trots den sparsamma bevakningen av simning i förhållande till fotboll, längdskidor, utförsåkning hockey mm så har hon fått flest röster så...
 

17 jan

Kändes som en bra helg faktiskt och när man kommer på jobbet å frågan kommer om det varit en bra helg så är svaret på automatik -Ja!
men....
när jag sa ja så slog det mig att den var kanske inte så bra iaf.
På fredag kväll åt vi sushi jag Ellen å Eric sedan skjutsade jag Ellen, hon skulle ut å ville ha hämtning senare på kvällen.
Helena var ute med jobbet å skulle också ha hämtning senare
Med lite tur, egentligen trodde jag inte det själv men..., skulle jag kunna hämta dom samtidigt.
Helena smsade å ville ha hämtning 00.20 så det var bara att hoppa i bilen å åka. -25 grader var det, hu så kallt. Då går bilen inte mjukt alls
Hämta Helena å en arbetskamrat som vi skjutsar till Berghem. Bilen går inge bra, stötigt... har jag punktering, har haft problem med ett däck som läcker liuft men...
Släpper av Helenas kollega på Berghem å då passar jag på att kolla på däcket, mycket riktigt tomt... - 25 grader närmasta mack för att fylla luft....öhhh det får bli Ersboda. Kör sakta dit å pumpar...ingenting går i...jaha... hem nu är klockan över 1 byte av däck, jag ska ju hämta Ellen senare, på med reservdäcket, ingen luft eller jo lite luft, det var då själva ....iväg pumpa det. Det går i lite men det verkar också läka. Jaha vad gör vi nu då....? Ellen ringer 01.50 å ska ha hämtning...iväg med lite luft i reservhjulet. Hem utan missöden! Just ja Eric ska skjutsas till simhallen på lördagmorgon finns det luft kvar i reservdäcket då? Ja lite...skjutsar ner honom till simhallen å bussen, hem lasta i ett sommardäck ner på OK å byta till sommardäcket som har luft iaf så nu kör jag med ett sommardäck till på tisdag när jag ska byta till ett nytt vinterdäck. 

men Frölunda vann igår å ligger nu på slutspelsplats
Kallio kämpar för nytt kontrakt. 
14 jan

Imorse vaknade jag av att klockan på telefonen ringde. Jag kunde inte slå av för både armarna hade "somnat" Det är verkligen otäckt att inte kunna styra sina armar. Efter ett tag så kom känseln tillbaka så jag kunde slå av men jag har fortfarande "ont" i armarna. Sedan är jag så märkligt trött så jag undrar om jag håller på att bli sjuk!
Har ont i halsen men det kan ha att göra med gårdagensmatdebacle när maten fastnade i matstrupen igen å ändock vet jag hur jag ska göra för att det inte ska hända.
Skjutsade Sofia å Frida till tåget i natt för vidare transport till Göteborg men överraskande... not... gick inte tåget  utan dom fick åka buss till Vännäs(ursprungligen var det sagt Övik). Sedan blev då tåget försenat så dom missade anslutningen i Stockholm så hur dom tar sig vidare därifrån vet jag inte i skrivande stund.
Ikväll ska vi äta Sushi jag Eric å Ellen för Helena är ute med jobbet å barnen ville ha sushi så det blir hämtning på Sagami.
Efter det ska Ellen ut så det blir jag å Eric hemma ikväll å om jag inte somnar så ska jag nog se Let´s Dance

13 jan

Spinning på morgonen med Sara är en bra start på dagen
Är nu riktigt stum i benen å behöver vila till lördag iaf
Ikväll åker Sofia och ytterligare 5 tjejer på nöjesresa till Göteborg...få se nu handbolls VM...ja just ja det går i Göteborg
På lördag åker Eric till Skellefteå å igår fick jag av en händelse reda på att han ska till Åhus på läger inför SM i sommar....
Eric -Vilken glass görs i Åhus?
Jag - SIA tror jag vadåra...?
Eric - jag ska ju dit i sommar
Jag - jaha ?
Eric - ja på läger inför SM!
Jag - ok det var ju bra att veta
Eric - jag det har jag sagt...
Jag - inte till mig iaf
Eric - jorahh...
Jag - nä
Eric - nu vet du iaf

12 jan

Startade morgonen med ett spinningpass, ett bra sätt att börja dagen på. Gick ganska bra! Sedan blev man ju tvungen att jobba en stund.
Fick info idag om att Bilfrakt som tar över leveranserna till ICA butikerna samt man tar även över vårt hus nu också träffat avtal med KF att ta över deras leveranser också samt deras lokal på Klockarbäcken och iom det så kommer hela deras verksamhet att förläggas där. Vi kommer däremot att sitta kvar på Västerslätt till 2013.
Det blev även ett spinningpass ikväll med Elvira. Ett grymt bra pass. Mina ben var på väg att lämna övriga kroppen där ett tag...
Det blev sedan en sen middag Kalkon med pressad potatis å madeirasås. Avrundade med lite kaffe innan det blev lite fotboll å laddning inför ett spinningpass med Sara imorgonbitti.

11 jan

Tisdag...nu är det -10 grader så ....
Idag har pappa namnsdag...
Ett härligt löppass igår med Umesoftrunners
Undrar om jag ska träna idag...det var ju inget på TV
Undrar om det är nåt skit i luften där jag sitter på jobbet?
Har ofta problem med halsen och näsan när jag är där...

10 jan

Plusgrader... å snön faller
Det blir nog aldrig ljust idag.
Idag springer jag med Umesoftrunners
Denna vecka är det planerad träning ikväll, onsdag, torsdag, söndag. Sedan får vi se om det blir även tisdag samt lördag.
Det var fasligt svårt att börja jobba idag....problem med lösenord så det tog säkert 45 minuter innan jag var igång.

9 jan

Tränade imorse och det gick rktigt bra, spinning, så onsdagen var bara en dålig dag.
Sedan handlat set på skidor tvättat lagat mat skjutsat till träning hämtat från träning sett NFL så det har blivit lite idag också.
Imorgon springer vi med Umesoftrunners, ja det är ju jobb också
Äntligen en hel vecka så det blir ordning igen.
Ellen ska på Sports Med imorgon å träffa sjukgymnasten. Hoppas hon får börja träna imorgon!

8 jan

Idag födelsedagsfirande... 54 år bara 11 år kvar till pension så kan det var Tordh...hehe
Hela dan gick åt till det...
Sedan hem  till middag fårfiol och potatisgratäng med sallad, gott
Nu slötittar jag på Fångarna på fortet.
Laddar för ett spinningpass imorgon, det ska bli kul!
Har klippt mig för att minska luftmottståndet också men väntar ett tag med att raka benen...

7 jan

Ja det är ett nytt år och med det brukar löften om förbättringar och förändringar på det personliga planet lovas... inte av mig inte! Nä jag ska fortsätta på inslagen väg med lite mer fokus bara. Löften är ju bara för saker som man ändå aldrig kan hålla för varför skulle man annars måsta lova nåt...

Det blir mer fokus på träningen både spinningen löpningen å den verkliga cyklingen för att fixa målet på 4-4,5 timmar på Cykelvasan. Funderar på om jag ska köpa en ny cykel eller om jag ska lägga ut lite pengar på att byta bromsarna och göra en riktig genomgång av den jag har?


nä det är inte min men skullle inte ha nåt mot det....

Just nu handlar det om att bli riktigt frisk så jag kan dra igång på allvar igen. Jag har också en ambition om att lära mig simma så där måste jag lägga lite tid.

Det är fortfarande lite tungt att vara Frölundafan för det går lite svajigt där, nu är vi iofs på rätt sida strecket men inte med någon större marginal. För Timrå går det riktigt tungt, tyvärr på fel sida strecket. 

Var på spinning igår å det gick så j-la dåligt tung i benen jobbigt med andningen, dålig cykel you name it, skit helt enkelt. Nu blir det vila till söndag iaf till att börja med

Idag blir det antagligen en del skottning när man kommer hem för det är vad man kallar "ymnigt snöfall"

Kan bli en whiskey som medicin (tröst) ikväll, Bowmore, nä tröst låter lite alkoholistvarning det blir i medicinskt syfte ist.

6 jan

Det är sent nu så jag vill bara säga att imorgon blir det en nystart här. Det kommer att bli lite om träning allt med inriktning mot Cykelvasan, det blir lite mode kanske, lite hockey, lite familjehändelser å lite annat smått och gott som jag tycker är intressant att skriva om.

RSS 2.0