27 okt

Söndagen började med en cykeltur med Winston till Nydala för att springa med Eros. Sedan har vi varit å köpt ett täcke till Winston, mössa å vantar till mig som jag ska ha när jag springer sedan har jag lagat punktering och bytt till vinterdäck på Erics cykel samt varit ut på en springtur. Nu har vi ätit middag å nu ska jag se lite NFL innan det är dags för kaffe å Bron!

26 okt

Lördag å en tur till Bjurholm å Angsjön. En grå tråkig dag vädermässigt men det kan man bortse från. Ikväll ska man kanske se Så Mycket Bättre. Det blir intressant att se om det blir lika bra som det varit tidigare!? Inatt byter vi till vintertid så det blir ytterligare en timme för oss denna helg dvs "långhelg" Imorgon ska jag å Winston 🐶 på Nydala å träffa Johanna å Eros 🐶. Då blir det springa av. Vi får hoppas att vi slipper regn ☔️bara.  Jag håller tummarna för sol☀️

24 okt

Riktigt blött imorse! Vi får se om det blir lika väder imorgon. Jag funderar på om det ska bli en löptur imorgonbitti? Kan hända att Winston får följa med. 

23 okt

Igår kväll kom det snö, mycket snö! Imorse regnade snön bort. Det var lite spännande att cykla till jobbet imorse då då risken för halka var uppenbar. Det var inte halt dom tur var men jag blev lite blöt tyvärr men sånt får man stå ut med. Nu får vi se hur länge temperaturen (värmen, 10 grader idag)håller i sig
Ikväll ska jag se Philadelphia med Tom Hanks som aidssjuk advokat. En film som är lika aktuell idag som när den spelades in. Rädsla å försommar mot saker vi inte riktigt känner till är lika utbrett idag som då. Å det gäller även andra saker än HIV/aids. Se filmen å rannsaka dig själv! 
En av Bruce Springsteens bästa låtar är ledmotiv i filmen, Streets of Philadelphia . Den vann dessutom fyra Grammys, däribland för årets sång och årets rocksång, och en Oscar för bästa sång

17 okt

Idag kom det snö mer på allvar! Den är knappt kvar men nu börjas det. Nu ikväll när jag var ute med Winston så var det halt så imorgon gäller det att vara försiktig. Det blir en kort vecka som redan är slut imorgon. 
Å Frölunda vann över Skellefteå i SHL🏆

16 okt

Nu kommer kylan⛄️ Jag känner mig lite snuvig oxå men det är inte så farligt. Det sägs att snön är i antågande så det kan ju bli spännande att cykla då❄️🚵. 


15 okt

Hemma efter två dagar i Västerås! Det var hyfsat bra dagar. Lite surt att omständigheter vi inte kan rå över stökar till det lite. Imorgon lär det bli åka av på jobbet då det brukar bli en hel del mail att ta hand om. Men det tar vi imorgon nu ska jag se klart fotbollen innan det är godnatt. 
Här har vi iaf en dom redan gjort kväll!13 okt

Åter hemma i Umeå efter en helg i Sörberge eller rättare sagt Sundsvall å Timrå på hundutställning. Lite blandade resultat å upplevelser men det är bara nyttigt. Även om, det när man är mitt upp i det, känner en viss frustration. Nu är det bara att packa om iaf för imorgonbitti åker jag till Västerås i dagarna två. Jag hoppas på två givande dagar.  
Så här ser man ut efter två !utställningsdagar!

10 okt

Idag har varit en bra dag. Fick mycket gjort på jobbet. Mötet med VSF blev inte av nu heller. Vi var bara 2 st så nu siktar vi på v 45. Imorgon efter jobbet åker vi till Sörberge. Det är hundutställning i Sundsvall. Eric är hemma å håller ställningarna. 

8 okt

Idag hade vi chefen på besök, ja han var här igår också. Det blev en bra träff för nu har vi saker på gång och nu är det upp till oss att se till att det blir gjort! Vi har även varit på Ringträning jag å Winston. Winston skötte sig jättebra! Han blev lite less på slutet men....
Nu är det dags att sova för han är trött! Jag ska också gå i säng för imorgonbitti är det löpning på programmet.

6 okt

Söndagkväll å slut på helgen! Idag har jag sprungit med Winston bytt till vinterdäck å varit på kalas i Spöland. Så nu laddar vi för en ny vecka. Chefen kommer på besök. Det blir en intensiv vecka. 

3 okt

”En fanatiker”, lär Winston Churchill ha sagt i ett av sina berömda uttalanden, ”är en person som inte kan byta åsikt och som vägrar byta ämne”.

På sätt och vis kan jag säga att detta är ett sätt som praktiseras av vissa högt uppsatta personer på arbetsplatser. Fast det är mer..."som byter ämne hela tiden"

2 okt

En dag som vanligt med arbete. Inte så mycket efter jobbet! Tanken var att ta en löprunda men det blev övningskörning ist! Löprundan får anstå till imorgon. 
Jag har en liten känning i halsen samt liten antydan till snuva. Jag hoppas det stannar vid vid det. Jag känner liten oro för att jag tycker att jag är så trött. Jag tror att det kan bero på årstiden eller att jag kliver upp tidigt och springer. 

RSS 2.0