29 dec

Efter att ha konstaterat att lite halsont gör att det inte lämpar sig att ge sig ut på någon löprunda under denna helg. Det blev istället en relativt lugn dag igår som bl.a innehöll en stund vid TV n å Downton Abbey. Den har under denna säsong varit riktigt sevärd. Stjärnorna på slottet var också bra så det får man se nästa lördag igen.

Idag blev det sovmorgon å efter frukost tog vi hundarna på en promenad. Å dom fick springa av sig lite. Det kändes framför allt som Winston behövde det! Selma som har problem med en tass sprang som en gasell å inget av det onda märktes av. Templeton försökte haka på också å de stora hundarna sprang i cirklar så han hängde med rätt bra. Nu är det väldigt lugnt här hemma då alla hundar sover.
Nu får jag se om jag kan springa lite imorgon för nu är det bara lite nästäppa å lite i halsen om jag verkligen känner efter.  Imorgon är det arbetsdag sen är det 2 dagars ledighet igen.

Jag vet inte om jag skrivit detta tidigare men nu är det iaf anmält till Lidingöloppet också, så det och Cykelvasan ska vara de tävlingar som ska göra att jag inte latar mig under vintern våren å sommaren utan att jag håller igång med träningen. 

Annandagen!

Har svårt att bestämma mig om jag ska ta en löptur eller inte? Egentligen har jag ingen lust för jag är trött men om man alltid ska vara pigg å alert blir det inte många löppass! Nu är anmälan till Lidingöloppet gjord oxå så det går inte att vara lat å bekväm. Jag snörar nog på mig skorna tar med Winston å ger mig av. Det brukar kännas bättre efter. 


Juldagen

Ja då har julafton passerat å en stor del av juldagen också!
Det har så här lugnt gått alldeles utmärkt. Tyvärr är vädret inte det bästa. Igårmorse snö å några minusgrader. Idag 3 plusgrader å ishalka. 
Senare idag så skjutsar vi hem Birgit till Bjurholm. 
Jag å Winston har varit ute å sprungit både igår å idag. Det är en liten utmaning när underlaget går från snö till is. Icebugs löser faktiskt problemet. 
Ikväll ska jag se Sällskapsresan. Den är trots ett antal år på nacken riktigt kul att se.
Anmälan till Lidingöloppet ska också in idag. Jag måste ha ett mål annars finns risken att jag "glömmer" att träna.

RSS 2.0