25 nov

Det blir spännande att höra hur han mår idag när han vaknar?! Är det panik i kubik eller...? Han lät mycket mycket bättre igår em än igår fm. Fick ett samtal från en sprudlande glad son han hade nyss vaknat när han ringde och han var pigg mycket mindre tät i näsan och på ett strålande humör.

Träning idag och resa till Stockholm i morgon till det största han varit på vad gäller simtävling Kortbane-SM dvs ett mästerskap utan åldersindelning där man kvalar  in på tider med alla i hela Sverige, Frölander,  Piehl, Sjödin, Junefält , Wallin etc. Eller är det bara jag som tycker att det är jättehäftigt?



Hockey i kväll och just nu ser det bra ut 3-0 mot Rögle i 2:a perioden nu 4-0...
Slutresultat 5-0!!!




Fotboll också på tv det blir en helkväll... Fiorentina-Lyon utan Kim från start.
Slutresultat 2-1 till Lyon

Att Sören Åkeby skriver på som tränare för Giffarna är en jättegrej tycker jag och sedan på 4 år...!
Vilken grej!
Känns som det är en långsiktig satsning på att ta sig tillbak till allsvenskan och etablera sig som ett lag på den övre halvan av tabellen. Har svårt att tänka mig att Åkeby har andra ambitioner annat än att träna ett allsvenskt lag på övre halvan. Nu får han chansen att bygga upp något från grunden. 

Sören Åkeby skrev på för fyra år med GIF Sundsvall.

Känns som det också ska nämnas att Anders Södergren som jag skrev om för någon dag sedan angående hans testikeloperation. Han har nu fått besked att det inte är någon cancer och det känns kul att det inte var något sånt elände. Så nu är det bara att börja träna och tävla igen så snart operationssåret är läkt.




Svårt att kombinera olika mönster och material?
Det behöver det inte vara...
sakerhet_5.jpg



Verkar bli en kylig natt då det är stjärnklart på himlen och -8 grader. Då får snön stanna kvar ett tag till. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0